nanoil castor oil vélemény

A hónap kedvence: Nanoil Castor Oil értékelés

A természetes és minimalista módszerek hihetetlen eredménnyel kecsegtetnek. Honnan tudom mindezt? Az elmúlt pár évben több tucatnyi szépségápolási terméket kipróbáltam, így jött a felismerés. Be kell vallanom, hogy nagy rajongója vagyok a természetes bőr- és hajápolásnak, éppen ezért gyakran választok bevett, ugyanakkor természetes hatóanyagokat. Ez az oka annak hogy a jojoba és argán olajra úgy tekintek, mint a legjobb barátaimra. A hialuronsav és a retion a másik két természetes hatóanyag, amelyek nélkül nem tudom elképzelni az életemet. Nem is olyan régen akadtam rá életem eddigi legjobb ricinusolajára – Nanoil Castor Oilra. Olvass tovább, hogy kiderüljön milyen előnyökkel kecsegtet a haj és bőr számára.

Ricinusolaj: A tökéletes teljesen természetes szépségápolási termék 

Biztos vagyok abban, hogy a legtöbbetek hallott már a nagymamájától vagy az édesanyjától a ricinusolajról. Ők valószínűleg a kisebb emésztési problémákat orvosolták a szérummal, de itt nincs vége a történetnek. Valójában, talán az egyik legelső gyerekkori emlékem, hogy az édesanyám ricinusolajat dörzsöl a szempilláiba és a körmeibe. És tudod mit? A pillái bámulatosak, a körmei pedig brutálisan erősek voltak. Éppen ezért, amikor a körmeim a géllakk eltávolítása után rossz bőrben voltak, vagy a hajam megsínylette a nyarat, akkor mindig a Nanoil Castor Oil volt az én megmentőm, pont úgy, ahogy édesanyámat is kisegítette a ricinusolaj egykoron. A hidegen sajtolt változat úgy hat a hajra, mint a legdrágább hajpakolások. Elősegíti a növekedését és intenzívebbé teszi a színét, a végeredmény pedig a dús fürtök lesznek.

Mi teszi olyan különlegessé a Nanoil Castor Oilt?

Tudtad, hogy van különbség ricinusolaj és ricinusolaj között? És nem csak az áruk vagy a méretük, de a sűrűségük és a koncentrációjuk is eltér. Sokszor nagyon tömények, amely így megnehezítik a hajon való egyenletes eloszlatásukat. Némely ricinusolajat a bőr és a haj nem tolerálja jól, nem tudnak teljesen felszívódni, így a tápanyagok egy része megreked a bőr felszínén. Ezzel szemben a Nanoil Castor Oil, bámulatosan gyorsan beszivárog a bőrbe és a hajba, semmilyen nyomot nem hagyva maga után.

A következő hatalmas előny a mérete. A Nanoil Castor Oillal 50 ml színtiszta olajat kapsz kézhez. Az ehhez hasonló termékek általánosságban 15 vagy 30 ml-s kiszerelésben kerülnek árusításra. Én pedig ennek nagyon tudok örülni, mert minden nap használok ricinusolajat. És ez csak egy indok, amiért ilyen sokáig kitart, a második, hogy pipettás a kiszerelése. Ez a picike applikátor segít az olajból pontos mennyiségeket kimérni.

nanoil a ricinusolaj használata

Hogyan alkalmazandó a Nanoil Castor Oil? Milyen hatásai vannak? 

Nem vagyok biztos abban, hogy tisztában vagy-e vele milyen sokoldalú termék a ricinusolaj. A felsorolás szinte végtelen, szerintem még nekem sem volt alkalmam kipróbálni az összeset. Használtam már a pillámon, a szemöldökömön, a hajamon, illetve a körmeimen. Te emellett teheted még a könyöködre és a térdedre, helyettesítheted vele a sminklemosót, esetleg a pillákait is ápolhatod általa.

A férfiak a Nanoil Castor Oil-t a szakálluk erősítéséhez is alkalmazhatják.

Az alábbiakban a Nanoil Castor Oil felhasználásának három legjobb módját olvashatod

FELHASZNÁLÁS NO 1: SZEMÖLDÖKERŐSÍTŐ SZÉRUM 

Csak az anyai mintát követem akkor, amikor a szemöldökömet ápolom a ricinusolajjal. Ehhez egy megtisztított szempillaspirált használok. Fontos tudni, hogy ez egy teljesen természetes készítmény, ami mindenféle mesterséges adalékanyagoktól és hatásfokozóktól mentes, ezért ne is számolj azonnali eredménnyel. Nálam 3 hétbe telt mire a szemöldököm sötétebb és erősebb lett.

FELHASZNÁLÁS NO 2: HAJRA ÉS FEJBŐRRE 

A hajolaj egyike azon aktuális trendeknek, amelyekért én odavagyok. Beválik? De még mennyire! Csak annyi a dolgod, hogy ricinusolajat teszel végig a fürtökre, és egy adaggal a fejbőrre is. Hagyd hatni az olajat 30 percig – vagy akár tovább is, ha van időd – majd a szokásosan használt samponod segítségével öblítsd ki. A ricinusolaj stimulálja a hajhagymákat, így a végeredmény dús és erős haj lesz. Ráadásul az úgynevezett alvó hagymák is magukhoz térnek, ezáltal lesz nagyon dús a végeredmény. Aggodalomra semmi ok, általánosságban elmondható, hogy a ricinusolaj minden porozitású hajhoz tökéletes.

FELHASZNÁLÁS NO 3: KÖRÖMERŐSÍTŐ SZÉRUM 

Ha a te körmeid is töredeznek és nagyon gyengék, akkor imádni fogod a ricinusolajat és amit veled tesz. Naponta egyszer dörzsölj néhány cseppet a körömlemezeidbe (esetleg kétszer, ha lehetőséged van rá). Néhány nap elteltével a körmök látványosan erősebbek és fényesebbek lesznek. Számomra nem létezik jobb, természetes körömerősítő szérum a Nanoil Castor Oil-nál.

Ha esetleg még többet szeretnél megtudni a Nanoil Castor Oil-ról, vagy megrendelnéd azt, akkor látogass el a nanoil.hu oldalra. A Nanoil kínáltalában több olyan növényi olaj szerepel, amely jó hatással lehet a külsőnkre. Például, ha teljesen természetes öregedésgátló terméket keresel, akkor az argán olaj a neked való. Mi sem egyértelműbb, hogy a Nanoil webshopjából ezt is beszerezheted.

ricinusolaj a bőrre

Akár ez is tetszhet

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.