a legjobb szempillaspirálok rangsora

A legjobb spirál a szempilláidnak? Nézd meg az általam tesztelt termékeket!

A szempillaspirál mindig is elengedhetetlen volt számomra. Tudom nélkülözni a korrektort vagy alapozót, de a szempilláimnak mindig kiemelkedőnek kell lenniük. Sajnos számos termék csalódást okozott már. Ezért döntöttem úgy, hogy megkeresem a nekem legmegfelelőbb szempillaspirált, ami beválik.

Melyik a legjobb szempillaspirál véleményem szerint?

A drogériák zsúfolásik tele vannak a szempillaspirálok végtelen választékával. El sem tudod képzelni, mennyiszer kísérleteztem velük, hogy megtaláljam az igényeimnek megfelelőt. Ez azonban minden alkalommal óriási csalódással végződött.

Ezért úgy döntöttem, hogy megnézem, melyik szempillaspirált ajánlják az interneten, és azokat próbáltam ki. Ahhoz, hogy jobb betekintést nyújtsak, elmondom, hogy számomra a legjobb szempillaspirál az, amelyik:

  • hosszabbít, dúsít és szép ívet kölcsönöz a pilláknak;
  • kiemelkedő és esztétikailag külön választott szempillákat ad;
  • „panda szem effektus” nélkül egész napon át tart.

Természetesen az összes gyártó lenyűgöző hatást és átlagon felüli tartósságot ígér a saját termékét illetően. Én azonban tudom, némi tapasztalat alapján, hogy ezeket az ígéreteket valójában nem biztos, hogy betartják. Ezért leteszteltem a szempilláimon a listámon található összes terméket!

Ismerd meg az általam ajánlott legjobb szempillaspirálokat!

Miután leellenőriztem az összes véleményezést, a legmagasabb minősítésű termékeket megvettem. 8 ilyen termék volt, melyekből mindegyiket 2 napon át teszteltem. Ezt követően kiválasztottam 4 szempillaspirált, melyek véleményem szerint figyelmet érdemelnek.

1. Nanolash szempillaspirál

nanolash a legjobb szempillaspirál

Az első helyen nem lehet más: megkérdőjelezhetetlenül a Nanolash szempillaspirál kapja.

Miért vagyok ilyen lelkes ezzel kapcsolatban? Nos, megosztom veled:

  • tökéletesen kialakított szilikon kefe a legrövidebb szempillákat is befedi;
  • 10 milliliter terméket tartalmaz, mely kivételesen hosszú ideig tarthat;
  • biztonságos a formulája, és a benne található kivonatok gyengéden ápolják a szempillákat;
  • lehetőséget ad a megfelelő eredmény felépítésére.

Sőt mi több, egész nap viseltem a Nanolash szempillaspirált, és nem tapasztaltam se elkenődést, se lepergést. A termék jól állta a sarat még esős napokon is, valamint nem alakult ki “panda szem effektus”. Láthatóan megemelte a pillákat és sokkal nagyobb volument nyújtott nekik. Azt is tudnod kell, hogy a Nanolash szempillaspirál két változatban kapható:

Ez lehetővé teszi, hogy mindenki a személyes igényeinek megfelelő terméket válassza. Ezért található ez a szempillaspirál a ranglistám első helyén.

2. Lashcode szempillaspirál

lashcode mascara

Egy másik termék, mely növelte az önbizalmam, a Lashcode szempillaspirál. Hosszantartó spirál egyedülálló sima struktúrával. A szilikon kefének köszönhetően a felvitel nem okozott különösebb problémát, és a legkisebb pillákat is befedte a termék.

A Lashcode szempillaspirál gyönyörűen szétválasztja a szempillákat, valamint hosszabbítja is azokat a tövektől a végekig. Nem észleltem azt sem, hogy a spirál elkenődne vagy peregne, viszont meg kell jegyezzem, hogy nem teszteltem esős napon.

3. Maybelline Great Lash

A következő helyet a Maybelline Great Lash szempillaspirál kapja, véleményem szerint. Ez egy meglehetősen népszerű spirál, amely a legtöbb drogériában kapható. Tetszett az eredmény, amit nyújtott, azonban van egy kis fenntartásom.

Először is, a termék néhány óra használat után elkezdett lekopni, majd a második réteg felvitelét követően a szempillák ragadós felületűvé váltak. A Nanolash termékkel összehasonlítva, ez picit rosszabbnak tűnik.

4. Revlon Grow Luscious Bold Lacquer

Revlon Grow Luscious Bold Lacquer szempillaspirált szintén érdemes megemlíteni. Ez egy viszonylag hosszantartó spirál, amely lehetővé tette számomra, hogy hosszabbnak tűnjenek a szempilláim. Kielégítő hatást viszont csak több réteg termék felvitelét követően tudtam elérni.

Sajnos azt is észrevettem, hogy a szemhéjamon nagyon elkenődött a spirál, melyet a folyékony állaga okozhat. A kefét viszont kifejezetten pozitívan értékelem. A kifinomult formájával lehetővé teszi, hogy egyenletesen vonjuk be a szempillákat a szempillaspirállal.

Mit mondhatok összefoglalásként?

A rangsorolás végén el kell mondjam, hogy mindenkinek nagy figyelmet kell fordítania arra, melyik szempillaspirált válassza. A legjobbak közülük biztosítják, hogy lenyűgöző eredményt érjünk el anélkül, hogy túlterhelnénk természetes szempilláinkat.

Nekem az 1. helyre a Nanolash szempillaspirál kerül. A könnyű és biztonságos formula, csakúgy mint a nagyszerű pigmentáció és textúra, rendkívülivé tették szempilláimat egész napon át. Hosszantartó szempillaspirál, mely két változatban is kapható, ezért egy kimagasló termék.

A többi termék sem rossz, de a Nanolash szempillaspirálhoz hasonlítva észleltem némi hátrányt.

Nézd meg, hogy a ranglistámon található szempillák megfelelnek-e neked, és oszd meg te is a véleményed!

Akár ez is tetszhet

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.