A Pupa Sport Addicted Make-Up egy igazi sportnők számára tervezett különleges sminkelési idő!

A Pupa Sport Addicted Make-Up több mint egy sminkelési eszköz csomag – az összes vonzerő, amelyet lehet kapni egy igazi sportnő álma sminkeléséhez. A Pupa egy márkának a Pupa Milano, ami 1913-ban alapította, és imádni fogja ezt a fantasztikus smink kollekciót.

A Sport Addicted Make-Up egy teljes smink csomag, ami azáltal, hogy több összetevőt tartalmaz, szuper kiadóssá teszi, hogy elérjük a legjobb smink eredményeket. A gyönyörű színek egy igazi smink művészhez is elhoznak bennünket, mind a hölgyek, mind a férfiak számára.

Különböző árnyalatok és csomagok közül válogathatunk, mindnek megvan a maga varázsa. Az alapozók, amik a bázisja az összes többi sminknek, a legnagyobb feltűnést aratták ebből a csomagból, különböző korúak minden bőrtónusról. Ezek elérjük, hogy bármikor megváltoztassuk a hangulatot és a tónust a sminkünkben. Ezek a bázisok a folyadék alapozókat, melyek lágyabbak a krémes alapokhoz képest, és nagyon könnyen használhatók, tudományos technológiával készítve, hogy a bőrképző anyagokat átjárja és így kiváló a bőr hidratálása.

A Highlighter:

A csomag részét képező hidratáló highlighter hogy az arc könnyedebb és kifinomultabb legyen. Az egyik Highlighter különösen ajánlott azoknak, akik sok fizikai aktivitásban vesznek részt, mivel elősegíti az arc sugárzását, de természetesebb hatású is. A másik highlighter segít a pír varázslatáért felelős arcmeztelenítésben, hogy tisztább és magabiztosabb legyen. Ezek a gyönyörű, fényes hatású highlighter-ek elengedhetetlen elemei a kifinomult smink időnek.

A szemek:

Az idő szemes részét egy árnyalatú szemhéjpúder keretzi, ami megteremti a kívánt kontúrt. Vannak különböző árnyalatok, melyek merészebb és több színű eredményt okozhatnak, esetleg határozottabb és kopaabban. Ezután, a szemek sminkeléséhez különböző színek vannak a szemhéjfestékeknek és a szemhéjceruzáknak. Ezek a szempárok kiemelik az arc eleganciáját, és a kontrasztos színek kihangsúlyozzák a szemek expresszív hatását. Az utolsó lépés egy különleges összetevő a szemellenző, ami kiemeli a szemet, és tökéletes metszést okoz, lehetővé téve a tökéletes sminkelést.

Csikló:

A csikló része a csomagnak a rúzs, mely határozottan megjelöli a szájat és nagy megjelenést ad a sminkhez. A száj pedig kirobbanó színű eredményeket hagy a korábbi sminkelésből. A púder a rúzsból k (mely tiszta színezetű) a szájat simábbá és selymesebbé teszi. A púderválasztékból az árnyalatok, amik még inkább megmutatják a rúzs színét és ez körbeér az ajakak kontúrján.

Fülsmink:

A fülsmink befejezi a csomagot, melyet ritkán vesznek észre, de amitől csak könnyebbé válik a sminkelés. A kényelmes alapozó poharak könnyen rétegezhetők és egyszerűen adható el a száj számára, hogy a bőr megkapja a szükséges hidratálást és ártalmatlanítást az arc direkt izzadtságának hatására. Az alapozó porok a fülek körüli bőrre alkalmazhatók különböző árnyalatokban.

Tulajdonságok:

A Pupa Sport Addicted Make-Up kitáblázza egy igazi sportnő otthona sminkelési eszközök. Különböző smink összetevői könnyen alkalmazhatók mindenféle sminkelési technikához, melyek melegítik a bőrt, miközben megőrzik annak hidratáltságát. Különböző termékek kombinálásával kipróbálhatjuk a színeket más-más félvállon és különböző sminksémákat. Azok az alapok, amik nagy túlélési és tartóssági adatokkal rendelkeznek, edzés alatt is kiemelkedően jól taradnak a bőrön, így igazán nagy része kitölti az igazi sportnők számára tervezett sminkelés igényeinek.

Ajánlat:

A Pupa Sport Addicted Make-Up kúra fantasztikus ajánlat minden olyan sportnő szám

Akár ez is tetszhet

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.