heat protectant spray nanoil

Csodálatos hővédő! Ma a Nanoil Heat Protectant Spray-t elemezzük

Sziasztok! Örülök, hogy újra itt vagytok 🙂 Ma a hajformázással – pontosabban a hajszárítással – kapcsolatos témával fogok foglalkozni.

Még akkor is ha mindent megteszel, azért, hogy megvédd a hajadat a károsodstól (kondicionálókat, maszkokat, olajokat használsz, és rendszeresen vágatod a töredezett hajvégeket), sajnos ez még mindig nem elég. Úgy tűnik, hogy a mindennapi hajápolás egyik alapeleme a hővédelem. Mielőtt azt mondanád: “Milyen hővédelem? Ez engem egyáltalán nem érint”. – gondolj bele egy pillanatra, milyen gyakran használsz hajszárítót. Látod? Szerencsére van egy tökéletes hővédő  a számodra.

Miért és hogyan károsítja a hajszárító a hajat?

Először is hadd magyarázzam el, miért nógatom a hajszárítót. A közhiedelemmel ellentétben ez a látszólag ártatlan eszköz, amelyet a legtöbben napi szinten használunk, nem is olyan ártatlan. Forró levegőt bocsát ki (50-70°C/120-160°F), hogy hajmosás után gyorsabban megszárítsa a hajat. Ez pedig az érzékeny hajnak nem kevés, mert ha ilyen hőmérsékletnek van kitéve a hajszálak nem képesek magukban tartani a nedvességet. Minél gyorsabban veszíti el a haj a nedvességet, annál gyakrabban van kitéve a hajszárítónak és általában a hőformázásnak. Ennek következtében néhány hét után a haj kiszárad és töredezetté válik.

A legjobb védelem a hajam számára – Nanoil Heat Protectant Spray

A Nanoil kozmetikumokat már egy ideje ismerem és használom. Leggyakrabban a hidegen sajtolt olajaikat, a keratinos hajmaszkokat és a hajolajukat használok, melyeket közepes porozitású hajra terveztek. Amikor megláttam, hogy a Nanoil újabb hajápoló termékeket dobott piacra, el voltam ragadtatva. A három hajformázó spray között észrevettem egy igazi gyöngyszemet – egy hővédő spray-t, amely megvédi a szálakat  a magas hőmérsékletek ellen. Gondolkodás nélkül megrendeltem. Mint mindig, a csomagot gyorsan kiszállították.

nanoil heat protectant spray

Hogyan működik a Nanoil Heat Protectant Spray?

Ez a kozmetikum ideálisnak bizonyult a hajam számára, ezért fel szeretném sorolni a hatásait:

  1. Védi a hajat még a szélsőséges hőmérsékletektől is, 220°C. Ez azt jelenti, hogy nem csak hajszárítás előtt, hanem hajvasalás előtt is használhatod.
  2. Könnyű és kellemes a használata. Nem vettem észre, hogy bármilyen maradványt hagyna a hajon. Nem hagy zsíros bevonatot sem, ellentétben a legtöbb ilyen jellegű termékkel.
  3. Nem csak a hőtől véd, hanem a selyemfehérjéknek köszönhetően hidratál, kondicionál és javítja a haj kinézetét. A hajat simábbá, fényesebbé, puhábbá és rugalmasabbá teszi.
  4. Több időt takarít meg, mert csökkenti a szárítási időt. A formázást is megkönnyíti, így kevésbé időigényes.
  5. Online elérhető, kellemes illatú, és egy flakon sokáig elég. A minőségi összetevőket tartalmaz. Mindezeket figyelembe véve, ez a hővédő egyáltalán nem drága.
  6. Segít szép, hosszan tartó hajpakolást biztosítani. Ennek a spray-nek köszönhetően nincs szükségem más hajformázó termékekre, mint például hajhabra.
  7. Könnyen használható, mert a száraz vagy nedves hajra kell fújni a hajszárítás előtt.

A Nanoil Heat Protectant Spray-t többoldalú kozmetikumnak tekintem, amely védi, táplálja és szebbé teszi a hajamat. Abszolút szeretem ezt a Nanoil Heat Protectant Spray-t. Ó, majdnem elfelejtettem – megtalálható a nanoil.hu oldalon.

hővédő spray nanoil

Akár ez is tetszhet

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.