nanoil hair volume enhancer

Mi a véleményem Nanoil Hair Volume Enhancer-ről

Ma elárulom nektek a szép haj titkát, hogy mit csinálok a hajammal, amitől olyan puhának és dúsnak tűnik.

Volt egy pont az életemben, amikor a hajam borzasztóan nézett ki. Azonban anélkül, hogy túl sokat gondolkodtam volna, gyorsan bevezettem a megfelelő kezeléseket és lemondtam a nehéz és sűrű kozmetikumokról. Szerencsére ez a kevés is tökéletesen elégnek bizonyult ahhoz, hogy javítson a hajam kinézetén.

Miközben ezeket a nem zsíros termékeket kerestem, amelyek elvileg segitettek volna a hajamat regenerálni, rábukkantam egy érdekes hajformázó termékre,  a Nanoil Hair Volume Enhancer-re. Mivel nem került sokba, úgy döntöttem kipróbálnom. Meglepetésemre a Nanoil spray az egyik legjobb hajkozmetikumnak bizonyult, amit valaha használtam. 

Mi a Nanoil volumennövelő spray?

A napokban a Nanoil három spray-t dobott piacra: egy hajformázót egy volumennövelőt és egy hővédőt. Tudom, hogy most mire gondoltok: Hol találom meg ezeket a termékeket? A Nanoil hivatalos oldalán megtalálhatod őket (nanoil.hu) és akár még több kozmetikumot is. A következőkben véleményezem a Nanoil Hair Volume Enhancer-t.

nanoil hair volumeenhancer

Ez egy kíméletes kozmetikum, amelyet úgy terveztek, hogy minden hajtípushoz jól alkalmazkodjon. Ez alapvetően azt jelenti, hogy nem húzza le a hajat és a hajvégek nem csomósodnak és nem szárítja ki a hajszálakat sem. Számomra ennek a terméknek a megtalálása olyan volt, mintha megütöttem volna a főnyereményt, mert nem csak a hajtöveket emeli fel, hanem tápanyagokkal is feltölti a hajat. A formulájában levő összetevők táplálják a hajat, találhatunk benne: hidrolizált keratint, panthenolt, búzaproteineket, B3-vitamint és E-vitamint. Nem tartalmaz szilikonokat, dehidratáló alkoholok vagy a káros parabének, ami egy hatalmas plusz.

Véleményem a Nanoil Hair Volume Enhancer-ről

Több mint egy hónapja használom a Nanoil Hair Volume Enhancer-t, és rájöttem, hogy többféleképpen is lehet alkalmazni:

  1. Először is, a zuhany alól kilépve alkalmazom. Ettől a hajam kellemes tapintású, sima és könnyen formázható lesz. Ha a Nanoil Hair Volume Enhancer-t hajszárítás előtt viszed fel, fényessé és könnyen kezelhetővé teszi a hajat. Nekem ez a módszer minden alkalommal beválik, így számomra ez a legjobb.
  2. Nem tudom miért, de jellemző rám, hogy időnként elalszom. Reggel, mielőtt elindulok otthonról, nincs időm megmosni a hajam, akkor csak megnedvesítiem a hajszálaimat, majd felviszem a Nanoil Hair Volume Enhancer-t. Ahhoz, hogy a terméket eloszlassam a szálak mentén, fésűt használok, majd a szokásos módon formázom a hajamat. A hatás több órán át tart, ezért kiváló kozmetikumnak tartom.
  3. Néha, amikor este megmosom a hajam, kifésülöm, hagyom egy kicsit megszáradni a levegőn, befújom a Nanoil Hair Volume Enhancer-el és feltekerem a szivacsos hajgörgőkre. Reggel kiveszem a görgőket és élvezhetem is a szép és dús fürtöket. Tudom, hogy a spray segít, hogy a tincseim egész nap puhák és rugalmasak maradjanak.

nanoil spray a dúsabb hajért

Ajánlanám a Nanoil Hair Volume Enhancer-t?

Igen, mindenkinek ajánlanám ezt a kozmetikumot. Nemcsak az összetevők miatt, hanem a hatása miatt is, ami nagyon kielégítő. Emellett ez a formázó spray hatékony és költségvetés-barát. Már több mint egy hónapja használom és a flakon még mindig félig tele van. A hajam most fényesebbnek és rugalmasabbnak tűnik, ami megkönnyíti számomra, hogy olyan frizurát  készítsek, amilyet szeretnék, ettől sokkal magabiztosabbnak érzem magam. Összefoglalva, a Nanoil Hair Volume Enhancer megkönnyítette az életemet és biztos vagyok benne, hogy ezután is használni fogom.

Akár ez is tetszhet

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.