Praktikus szemöldökfelvarró és lamináláló készlet

Nanobrow Lamination Kit – Megéri-e a felhajtást?

Sziasztok!

Kétségtelen, hogy a szemöldök laminálás igazi sláger lett a nők körében, akiknek fontos a tökéletesen formázott szemöldök. Én is úgy gondolom, hogy a szemöldök lamináló kezelés remek megoldás, és hatalmas kényelmet biztosít. Van egy jó hírem: a szemöldök laminálását te is el tudod végezni! Mindössze egy professzionális szemöldök lamináló készletre van szükséged – én a Nanobrow Lamination Kit-et választottam.

Ha tudni szeretnéd, hogy melyik szemöldök lamináló készletet válaszd, mindenképpen olvass tovább. Nagyon elégedett vagyok ezzel a termékkel.

Miért döntöttem úgy, hogy szemöldök lamináló készletet vásárolok?

Hogy őszinte legyek, kicsit elegem volt abból, hogy minden nap sminkeljem a szemöldököm. Tartósabb hatást szerettem volna, és ezt a szemöldök laminálással tudtam elérni. Amikor megtudtam, hogy a szemöldök laminálása otthon is elvégezhető, azonnal tudtam, hogy ez nekem való. A kozmetikushoz való időpont-egyeztetés nem igazán tetszett. Nem szeretek időpontokhoz igazodni. Ha valamit magam is el tudok végezni, szívesen választom ezt a lehetőséget – egyszerűen kényelmesebb számomra.

Sminkeléskor mindig is a szemöldököm meghatározása volt a legnagyobb problémám. Egyszerűen sosem tudtam úgy hangsúlyozni őket, ahogy szerettem volna. Meg sem tudom számolni, hányszor bosszankodtam, mert minden alkalommal, amikor siettem, a szemöldököm túlhúzottnak tűnt. 

A szemöldököm otthoni laminálása volt az utolsó mentsváram, hogy többé ne kelljen minden nap aggódnom a szemöldököm kinézete miatt – egy pillanat alatt ápolom őket, és hetekig tartó hatást érhetek el. 

Ma már azt hiszem, jobban kedvelem a szemöldök laminálást, mint például a szemöldö kpúderek felvitelét. A Nanobrow Lamination Kit határozottan beváltotta a hozzá fűzött reményeimet.

Praktikus szemöldökfelvarró és lamináláló készlet

Készlet DIY szemöldök lamináláshoz – Nanobrow Lamination Kit – kinek való?

Úgy gondolom, hogy a Nanobrow Lamination Kit minden olyan nőnek jól fog működni, akinek vékony és ritkás a szemöldöke, valamint mindenkinek, aki nem szereti a szemöldök sminkelést.

Ezzel a praktikus megoldással akár 10 lamináló kezelést is elvégezhetsz, és 7-8 hétig tartós hatásra számíthatsz, így ha szeretnéd, hogy minden nap hibátlanul nézzen ki a szemöldököd, érdemes a szemöldök laminálással kezdeni a kalandot.

Úgy gondolom, hogy a Nanobrow Lamination Kit kezdőknek, de a szépségszalonokban dolgozó profiknak is kiválóan alkalmas. Ezzel a praktikus termékkel bármelyik nő megbirkózik a szemöldök laminálásával.

Mit szeretek a Nanobrow Lamination Kit-ben?

  • Segít a szemöldök formázásában,
  • nem lesz többé bozontos a szemöldököd,
  • ennek a szemöldök lamináló készletnek a használatával vastagabbnak és teltebbnek tűnhet a szemöldököd,
  • a szemöldök egészséges fényt kap,
  • nagyon könnyű használni,
  • a hézagok elrejtése könnyű feladat lesz ezzel a szemöldök lamináló készlettel,
  • nincs szükség szalonlátogatásra, mivel otthon is elérheted ugyanazt az eredményt.

Nanobrow Lamination Kit – hol lehet megvásárolni ezt a szemöldök lamináló készletet?/ ár/méretek

A Nanobrow szemöldök lamináló készletet azután választottam, hogy pozitív véleményeket olvastam róla az interneten. A márka hivatalos weboldaláról rendeltem meg: www.nanobrow.hu, de láttam, hogy más oldalakon is kapható. A barátnőm egy kozmetikai üzletben vette meg (azt hiszem Rossmann volt, de nem vagyok benne biztos :)).

A termék a márka hivatalos honlapján kapható. Szerintem mindenképpen megéri a befektetést. 

Nagyon hatékony termékeket tartalmaz, alább felsorolom a méreteket:

Brow glue (7ml / 0.24 fl oz), StepOne Lifting lotion (5ml / 0.17 fl oz), StepTwo Fixer (5ml/0.17 fl oz).

Azt hiszem, most már tudod, hogy melyik szemöldök lamináló készletet válaszd 🙂 Írjátok meg, ha ismeritek a szemöldök laminálást és tetszik a hatása.

Várom a hozzászólásaitokat!

Legyen szép napotok!

Akár ez is tetszhet

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.