műszempillák nanolash

Nanolash Cluster Szempillák – DIY Eyelash Extensions – Az egyik kedvenc termékem!

Több mint 4 éve ápolom a szempilláimat az esztétikusom segítségével. Leggyakrabban 4D szempillákat csináltattam, mert szeretem a végső volument. Az évekig tartó kezelések után maga az esztétikusom javasolta, hogy tartsak egy kis szünetet, hogy a természetes szempilláim regenerálódjanak. Nos, de tudnék-e napi szinten élni a szempilla hosszabbítás nélkül? Ezért döntöttem úgy, hogy tesztelem a Nanolash DIY Eyelash Extensions-t!

Be kell vallanom, hogy 4 év szempilla hosszabbítás nem tett jót a természetes szempilláimnak. Gyengék és vékonyodóak lettek. Úgy tűnik, hogy egy szünet a tartós formázásban szükséges volt a megmentésükhöz.

Léteznek jó szempilla spirálok, de a legtöbbnek a hatása azért megkérdőjelezhető. Nagyon hozzászoktam a telt, dús szempilláimhoz. Ezért döntöttem úgy, hogy tesztelem a Nanolash DIY szempillaspiráljait!

DIY Eyelash Extensions – miért döntöttem úgy, hogy kipróbálom?

Mint említettem, a dús szempillák mindig is fontos részét képezték a megjelenésemnek. Abban a pillanatban, amikor a kozmetikusom azt javasolta, hogy szüneteltessem, nem tudtam megszokni, hogy az új, rövid szempilláimból hiányzik a definíció.

Nanolash DIY Eyelash Extensions azonnal felkeltette a figyelmemet. A gyártó jelezte, hogy egyetlen alkalmazás hatása akár 5 napig is kitart. Ráadásul a műszempillák felhelyezése nem tart tovább 10 percnél. Ez tökéletes megoldásnak tűnt a problémáimra.

A hatalmas választék meggyőzött arról, hogy végül kipróbáljam ezeket az otthoni alkalmazásra szánt fürtszempillákat. Egy dobozban nem kevesebb, mint 36 fürt van 3 hosszban: 10, 12 és 14 mm-es. Ez a tökéletes formula a kedvenc orosz volumenű szempilláim létrehozásához. Hadd tegyem hozzá, hogy nem kevesebb, mint 8 stílus közül lehet választani.

Egy komplett szempilla hosszabbító készlet is megvásárolható. Ez – a műszempillákon kívül – tartalmaz egy bonder-t, egy remober-t, egy szempillacsipeszt és egy sealer-t. Ezek a szükséges kiegészítők ahhoz, hogy a felhelyezést otthon, saját magad végezd el.

szempilla hosszabbító készlet

Hány percig tartott a Nanolash DIY Eyelash Extensions felhelyezése?

A gyártó azt ígéri, hogy egyetlen DIY alkalmazás nem tart tovább 10 percnél. Miután befejeztem, ezt meg tudom erősíteni. Ezeknek a fürt szempilláknak az otthoni felhelyezése nem okozott nekem nagyobb problémát. Valójában 3 egyszerű lépést követtem:

  • Felvittem a bonder-t és megvártam, amíg megszárad – egy vékony réteg elég;
  • A fürtöt a szempilláim alá vittem fel, kb. 1 mm-re a szempillavonaltól, és a csipesszel összezártam a szempillákat;
  • Az applikációt a pecsételővel fejeztem be, hogy eltávolítsam a ragacsos réteget.
DIY EYELASH EXTENSIONS STARTER KIT

Volumer szempillák készítéséhez a Fantasy modellt használtam.

Alkalmazásonként 5 fürtöt használtam, de mint említettem, szeretem, ha a szempilláim dúsak. Ti bátran használhattok 4 szempillaspirált, ami lágyabb hatást biztosít.

A Nanolash cluster szempillák valóban olyan tartósak, mint amilyennek mondják?

Életem első otthoni szempilla hosszabbításaim után kutatva megtudtam, hogy a Nanolash terméke akár 5 napig is használható. Természetesen ezt kellett ellenőriznem.

Egy 5 napos üzleti útra készültem, így közvetlenül előtte felhelyeztem a fürtöket. Visszatérésemkor még mindig épek voltak, így úgy döntöttem, hogy nem veszem le őket. A 8 nap elteltével továbbra is remekül néztek ki. Tehát megerősíthetem, hogy ezúttal sem tévedett a gyártó.

Tény, hogy igyekeztem a hátamon aludni és megfelelően ápolni a DIY Eyelash Extensions-t. Véleményem szerint ez jelentősen meghosszabbította a hosszú élettartamukat.

Másnap úgy döntöttem, hogy leveszem a pillákat. Állítólag egyszeri használatra tervezték őket. Azonban arra gondoltam, hogy ha még jó állapotban vannak akkor újrahasználhatom őket?

Miután eltávolítottam őket a remover-el, a fürtök nem változtatták meg az alakjukat, és a bonder-t különösebb erőfeszítés nélkül eltávolítottam a csíkról. Az eredmény lenyűgöző volt! Véleményem szerint ezek a fürtszempillák újra felhasználhatók.

Elégedett vagyok a DIY Eyelash Extensions-el?

A DIY Eyelash Extensions több okból is lenyűgözött engem:

  • saját műszempilla hosszabbítást készítettem 10 perc alatt;
  • ezek a cluster szempillák újrafelhasználhatók;
  • a felhelyezés tartós volt;
  • ezek a  cluster szempillák nem rontottak a természetes szempilláim állapotán

Nyugodt lelkiismerettel ajánlom ezt a terméket. Segített megoldani minden gondomat!

Akár ez is tetszhet

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.