NATURATIV Testbalzsamok – Az út a természetes barnuláshoz

A nyár határozottan a nyakunkon van, bár amikor kinézünk az ablakon ez nem olyan nyilvánvaló. Ma csak esőt látok és inkább hűvös van, de megpróbálok pozitívan hozzáállni, mivel közelegnek a nyugalmas és nyári lustaság napjai! Mi fontos ebben a periódusban? Kivételesnek érezni magunkat!

Természetes barnulás nyár előtt

Az igazság az, hogy a tavasz leggyakrabban csalódást okoz. A vágyott napsugarak még nem olyan erősek, ezért csak gyenge napsugarak érintik a bőrt. Idén a fehér lábaimmal sokkoltam mindenkit, amelyek messze nem barnultak le. Fogadok, hogy a rövid sortban nem fogok jól kinézni, ezért kipróbálok néhány dolgot!

Önbarnító krémek, önbarnító spray, önbarnító kendők … STOP!

Egyre több olyan termék van, ami se perc alatt ígér nap barnította lábakat. Sajnos, sokuk hatása csalódást okoz. Azt tanácsolom, hogy legyél óvatos az összes önbarnító termékkel, habbal és spray-vel, mert a bőr gyakran narancsszínű, rossz az illata és nem egyenlő az árnyalata. Jobb, ha lemondasz róla.

Sokkal jobb megoldásom van számotokra:

TERMÉSZETES ÖNBARNÍTÓ KOZMETIKUMOK

Szeretnélek meggyőzni arról, hogy a Naturativ készítményben lévő természetes összetevők miatt ez a legalkalmasabb az önbarnításra. Szeretnél szép barna lenni anélkül, hogy mesterségesnek tűnne? Ez nem nehéz, ha a Naturativ kozmetikumokat használod.

A Naturativ balzsamok hatóanyaga többnyire növényi DHA, amely természetes önbarnító anyag, védő és bőrkiegyenlítő sárgarépaolaj, erősen hidratáló makadámi vaj, bőr feszesesítő napraforgóolaj, barnító mogyoró kivonat, nyugtató és csillapító kamilla kivonat, valamint a szabadgyökök mentes helichrysum kivonat hatásának ellensúlyozása. Ismersz még ilyen összetevőkben gazdag önbarnító balzsamot?

A Naturativ kollekció két változata között lehet választani:

  1. Önbarnító testbalzsam – a türelmes emberek első választása, akik több idővel rendelkeznek és várhatnak a hatásokkal (amelyeket megéri kivárni).
  2. Önbarnító balzsam plusz bronzosító – az elkeseredettek verziója, akiknek gyors hatásra van szükségük, mert egy eseményre készülnek. A termék nyílván azonnali hatást okoz, sminkként hat ezért ugyanolyan könnyen le is lehet mosni.

Te már kipróbáltad a Naturativ márka új termékeit?

Ha igen, hagyj véleményt!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akár ez is tetszhet

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.