a legjobb szempilla lifting készletek rangsora

A szempillák laminálása és felhúzása – Teljes útmutató és a legjobb szempilla emelő készletek rangsora

Gyönyörű és göndör szempillákról álmodsz anélkül, hogy minden nap szempillagöndörítőt kellene használnod? A szempilla laminálás és szempilla lifting olyan módszerek, amelyekkel valóra válthatod álmaidat! Személyesen teszteltem különböző készleteket, hogy megtaláljam a számodra legjobbat! Ebből a bejegyzésből mindent megtudhatsz a hatékony szempilla felvarrásról és -laminálásról.

Mi az a szempilla laminálás?

A szempilla laminálás során egy speciális kondicionálót viszünk fel a szempillákra, amely kisimítja és fényessé teszi a hajszálakat. Ezáltal a szempillák erősebbé, rugalmasabbá válnak, és gyönyörű fényt kapnak. A laminálás segít a szempillák regenerálásában is, amelyek a szempillaspirál vagy a műszempilla gyakori használata miatt károsodtak.

Mi az a szempilla felvarrás?

A szempilla lifting megemeli és göndöríti a természetes szempillákat, így a nyitott szem hatását kelti. Ennek során a szempillákat szilikon rudakra rögzítik, majd olyan speciális formulákat alkalmaznak, amelyek tartósan göndörítik azokat. Jó termékekkel a hatás akár 8 hétig is tart.

Miért érdemes a szempilla emelést és -laminálást választanod?

Több oka is van annak, hogy otthon végezd el a szempilla felvarrás és -laminálást.

Íme azok, amelyeket én találtam:

  1. Természetes szépség – csodálatosan kiemeli a természetes szempillákat, volument és fényt kölcsönöz;
  2. Időmegtakarítás – elfelejtheted a szempillagöndörítővel való göndörítést vagy a szempillaspirál mindennapos felvitelét, így az ébresztőt egy későbbi időpontra állíthatod;
  3. Tartósság – a kiváló minőségű és erős termékekkel a hatás akár 2 hónapig is kitart;
  4. A szempillák regenerálása – táplálják és erősítik a szempillákat;
  5. Sokoldalúság – különböző hosszúságú és volumenű szempillákon végezhető, így a szemek millió dollárosnak tűnnek!

Milyen előnyeit ismered a szempilla laminálásnak és liftingnek? Várom hozzászólásaitokat a cikk alatt.

Hogyan végezzük el a szempilla emelést és -laminálást otthon?

Ne feledd, az első dolog, amit meg kell tenned, hogy megfelelően megtisztítod a szempilláidat a sminktől és más szennyeződésektől. Használj gyengéd termékeket, amelyekben megbízol.

A következő lépés a szilikonrudak felhelyezése a szemhéjadra. Csak ezután alkalmazhatod az emelő formulát, amely lágyítja a szempillák szerkezetét. Ezt követően fésüld a szempillákat a rudakra. Ne felejtsd el alkalmazni a fixáló formulát, amely rögzíti az új szempillaformát.

A szempilla emelés befejezése után térj át a lamináló kondicionáló felvitelére, amely kisimítja és fényessé teszi a szempillákat. Az utolsó lépés a pálcák eltávolítása.

Az egész folyamat körülbelül fél órát vesz igénybe. Az idő azonban a használt készlettől és az elvárt eredménytől függően változhat. A készlettől függetlenül kövesd a lépésről lépésre megadott utasításokat.

A legjobb készletek a szempilla emeléshez és -lamináláshoz

Most elérkeztünk a legizgalmasabb részhez – az általam ajánlott készletekhez.

1. Nanolash Lash Lift Kit

nanolash lash lift kit

Véleményem szerint ez a legjobb választás. A Nanolash egy kiváló minőségű szempillaápolási termékekről ismert márka. A szempilla felvarró és -lamináló készletük mindent tartalmaz, amire szükséged lehet a professzionális szempilla felvarrás és -laminálás otthoni elvégzéséhez, beleértve a ragasztót, aktivátort, semlegesítőt, kondicionálót, pálcikákat és fésűket.

Az egyik legnagyobb előnye, hogy ez egy komplett készlet, amely minden szükséges terméket tartalmaz, így nem kell semmilyen extrát vásárolnod. Minden egy dobozban van!

A termékek kiváló minősége szintén nagy előny. Az elemek elsőrangúak, természetes olajokat és keratint tartalmaznak, amelyek erősítik a szempillákat. A szempilla felvarrás és -laminálás hatása akár 8 hétig is kitart! A doboz 10 tasakot tartalmaz minden termékből, mindegyik 0,5 millilitert tartalmaz. Ha ennyi pénzért 10 szempilla felvarrást tudok csinálni, nem kérdés, hogy miért ezt a készletet választottam.

2. Thuya Lash Lift Kit

Ez a spanyol márka szempilla- és szemöldökformázó termékekre specializálódott. A szempilla felvarró és -lamináló készletük jó véleményeket kapott a felhasználóktól, ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Egyáltalán nem bántam meg!

A Thuya készletet is könnyű alkalmazni, és hosszan tartó hatást biztosít. A szempilláim 7 hétig szépen göndörödtek és tápláltak voltak. Kicsit rövidebb, mint a Nanolash készletnél, de még mindig tisztességes.

Azonban annak ellenére, hogy a készlet elég tartalmas, mivel tartalmaz termékeket a szempillák laminálására és felhúzására, hiányzik belőle egy

kondicionáló. A szempillák táplálására külön lehet argánkrémet vásárolni, de ez nincs benne a készletben. Számomra ez egy nagy hátrány… A készlet tartalmaz ragasztót, gélt, semlegesítőt és pálcikákat.

3. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit  

Ez a szempilla emelő készlet keratint tartalmaz, ami erősíti a szempillákat, ami különösen fontos az érzékeny szempillák esetében. A Nanolash készlethez hasonlóan a MIYA is tartalmazza az összes szükséges terméket, így nem kell extra kondicionálókat vagy kiegészítőket vásárolnod. A készlet tartalmaz ragasztót, aktivátort, semlegesítőt, tisztítót, tápláló szérumot, kefét, applikátort, szemhéjtust és még sok mást.

A készlet körülbelül 5 hétig tartott a szempilláimon, ami viszonylag rövid az előző készletekhez képest. A hatás tisztességes volt, a szempillák szépen definiáltak és tápláltak voltak. Bárcsak tovább tartott volna…

4.  Zola Protein Reconstruction System for Lash and Brow Lamination  

Ez csábított el engem. Praktikus embereknek kényelmes megoldás. Ha a szempilláidat és a szemöldöködet is szeretnéd ápolni, akkor ez egy érdekes választás. A készlet a szempillák és a szemöldök megemeléséhez és laminálásához egyaránt tartalmaz termékeket, így javítva az egész szemkörnyék megjelenését.

Fő előnye a sokoldalúság, de emellett gazdag tápláló összetevőkben, különösen fehérjékben, ami miatt személyes értékelésemben magas pontszámot kapott. A felvitelt követően mind a szempilláim, mind a szemöldököm láthatóan dúsabbak és fényesebbek voltak. A hatás azonnal érezhető volt. A Zola készlet aktivátort, semlegesítőt és emulziót tartalmaz.

Sajnos nem egy hosszan tartó megoldás. A szemöldökömön a készlet még 3 hétig sem bírta, a szempilláimon pedig alig 4 hétig. A nagy reményeim ellenére nem váltotta be teljesen az elvárásaimat.

5. Elleebana Lash Lift – Starter Kit

Ez a készlet lehetővé teszi a kezelés otthoni elvégzését, még akkor is, ha még sosem csináltál ilyet. Bár elsősorban kezdőknek szól, az eredmény valóban profi! Az én esetemben a hatás valamivel több mint 6 hétig tartott.

Hátránya azonban véleményem szerint az ára. Más készletekhez képest viszonylag drága, és bár az eredmények jók, nem különböznek drámaian a többitől.

A készlet tartalmazza a legfontosabb termékeket és kiegészítőket, könnyen alkalmazható, és finom, természetes felfrissülést ad a szemnek. Tartalmaz tasakokban aktivátort és semlegesítőt, ragasztót, szilikonformákat, habeltávolítót, applikátort és ecsetet. Mindezek ellenére valószínűleg nem fogok visszatérni ehhez a készlethez, ismerve az előző termékeket.

A készletek összehasonlítása az én személyes listám, lehet, hogy neked teljesen más a véleményed és ez így is van rendjén. Mindenki a saját igényeit ismeri a legjobban.

És ti melyik szempilla emelő és lamináló készletet használtátok? Oszd meg velünk a hozzászólásokban!

Hogyan válasszuk ki a megfelelő készletet?

A szempilla lamináló és -emelő készlet kiválasztásakor vegyél figyelembe néhány tényezőt, amelyek befolyásolhatják a döntését:

  1. Tapasztalatod – ha még csak most kezded, válassz olyan készletet, amely világos használati utasításokkal és az összes ajánlott termékkel rendelkezik.
  2. A szempilláid állapota – ha érzékeny vagy sérült szempilláid vannak, keress olyan készleteket, amelyek tápláló összetevőket tartalmaznak a szempillák újjáépítéséhez.
  3. Költségvetés – az árak jelentősen eltérnek, ezért a költségvetését igazítsd a termékek minőségéhez.
  4. Az elérni kívánt hatás – egyes készletek természetesebb megjelenést, míg mások erősebb hatást biztosítanak. Gondold át, hogy melyik eredmény a legjobb a számodra.

Ha még mindig bizonytalan vagy, nézd meg az első számú ajánlásomat!

Ne feledd, a szempilla laminálás és -emelés tökéletes azok számára, akik gyönyörű, göndör szempillákról álmodoznak napi smink nélkül. A piacon kapható készletekkel te magad is elvégezheted őket otthon.

Ha úgy döntesz, hogy szempilla lamináló és emelő készletet vásárolsz, különösen ajánlom a Nanolash készletet, amely a legjobb ár-érték arányt és tartós eredményt kínálja. Bármelyik készletet is választod, rendszeresen ápold a szempilláidat, és sokáig élvezheted a gyönyörű tekintetet!

Akár ez is tetszhet

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.