5 MÓDSZER, hogyan adj volument a petyhüdtnek tűnő hajnak!

Biztos vagyok benne, hogy sokakat zavar a lapos haj és a volumen hiánya. Én a hajamból élek és tudom, hogy a vékony, élettelen fürtök sok nőnek okoznak álmatlan éjszakákat.

Ha te is ebbe a csoportba tartozol, egyszerűen muszáj megnézned az általam bemutatott hatékony módszereket a haj volumenének növelésére. Csak a legjobb módszereket használom.

Nézd meg, melyek működnek a legjobban  a hajadon és oszd meg az eredményeidet a hozzászólásokban.

HOGYAN NÖVELHETJÜK A HAJ VOLUMENÉT?

Az első lényeges dolog a megfelelő hajápolás – elvégre az egészséges, vastag, erős hajnak van a legnagyobb volumene.

Szerencsére könnyen javíthatsz a haj kinézetén. Mindössze egyszerű trükkökre van szükséged a nagyobb hajmennyiségért. Először is, készítsd elő a kihagyhatatlan kiegészítőket.

Ezek a termékek és eszközök elengedhetetlenek a haj volumenének fokozásához:

  • Egy hajszárító.
  • Egy kerek kefe.
  • nagy hajcsavarók.
  • volumennövelő hajhab.
  • fixáló és volumennövelő spray.
  • hajpor vagy szárazsampon.

Persze nem minden volumennövelő módszerhez van szükség az összes kiegészítőre. Sosem tudhatod, mi működik jobban, ha a hajad veszít a volumenéből és szeretnél egy kis definíciót adni.

AZ ÉN TIPPJEIM A HAJ VOLUMENNÖVELÉSÉRE

Eljött az idő, hogy elmeséljem az öt legjobb, kipróbált módszeremet, amire esküszöm és minden olyan lánynak ajánlom, akinek a haja petyhüdtnek, elnehezültnek és élettelennek tűnik.

1. Kevesebb termék!

Van egy gyakori hiba, amit szinte mindenki elkövet. Legtöbbünk túlzásba viszi a hajformázó termékek használatát a varázslatos volumennövelés reményében. Az igazság az, hogy a túlzott mennyiségű termék elnehezíti a hajat és elveszi természetes volumenét. Kevesebb hajolaj, kevesebb szérum, kevesebb hajhab – ez a titka a dús és volumenes hajnak.

2: Kerek kefe (vagy hengerek)!

A haj volumenének növelésének másik hatékony módja a kerek kefével történő hajszárítás. Ezzel az egyszerű eszközzel sok mindent elérhetsz: megemeled a hajtöveket, így növelve a volument, ami általában hiányzik a hajadból. A trükköt mindenképpen érdemes kipróbálnod, de figyelmeztetlek: a kezdetek trükkösek… Több nap is el fog telni, mire belejössz a nagy kefe használatába és a mozdulatok összehangolásába. Nekem körülbelül hat hajmosásomba telt, mire elsajátítottam a trükköt.

3: Hajhab!

A hajhab nem hiányozhatott ebből a bejegyzésből. Biztos választása mindenkinek, aki lapos hajjal kűzd. Elég egy diónyi nagyságú –  vidd fel  a hajadra, megadva a kívánt formát, meghatározva a göndörséget és – ami a legfontosabb – növelve a volument. A lényeg, hogy ne használj túl sok terméket.

4: Száraz sampon!

Azt hiszem, ezt a trükköt már elárultam egy másik posztban. Igen, szárazsamponnal is lehet volument adni a hajnak. Ez lehet hagyományos szárazsampon, hajpor vagy DIY burgonyalisztből és kakaóból készült változat. A terméket a hajtövekre téve segít megszabadulni a faggyúfeleslegtől és kissé fokozza a haj vastagságát. Ennek eredményeképpen a haj volumene fokozódik.

5: Hajválaszték változtatása!

Végül egy igazi ékszer! A leggyorsabb módja a volumenes haj elérésének és akkor is használhatod, ha éppen nincs termék a közelben. Csak fordítsd a hajválasztékot a másik oldalra – így megemeled a töveket és dúsítod a hajad.

Szeretném, ha megosztanátok velem a kedvenc trükkjeiteket a haj volumenének növelésére. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akár ez is tetszhet

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.