A Kiehl Sunflower Color Preserving termékcsaládja. Üdvözöld a nyarat élénk árnyalatokkal!

Sziasztok!

Érzed már a nyár közelségét?

A hangulatom mindig megváltozik, mikor eljön a nyár. Minden egyes hajszálam boldogan konstatálja a napsugarak melegségét és fényét és egyben követeli a védelmet is a túlzott kitettség ellen. Hajam hatékony, de nem túlzó megoldást követel.

Úgy vigyázok a hajamra, hogy olajokkal kezelem. Számomra a természetes és olcsó a tökéletes kombináció. Különben is, ha megfelelnek a hajam porozitásának (haj állapotának), az olajok már csakis csodálatosan tudják szolgálni az egyes szálakat. Néhány évbe bele telt, hogy kidolgozzam saját módszereimet az olajos kezelés előnyeinek kihasználásával, majd sikerült megtalálnom a legjobb termékeket, amelyek igazán jól működnek. Sajnos, nyáron nem engedhetem meg magamnak, hogy túl gyakran alkalmazzam az olajat, mivel ez a kezelés túlságosan elnehezíti a hajamat. Gyorsabban zsírosodik, ami a magas hőmérséklet miatt gyakoribb hajmosást eredményez.

Mely termékeket érdemes használni a nyár folyamán?

A nyári meleg időjárás miatt könnyű termékekre váltok. Alkalmazok olajokat is, de csak azokat, amelyek finomabb formulával rendelkeznek (ez segít a kozmetikum gyorsabb felszívódásában). Az idei nyár kedvenc kozmetikumai az alábbiak:

A KIEHL SUNFLOWER COLOUR PRESERVING termékei <3

A Kiehl kozmetikai márka híres test és arcápolási termékeiről. Meglepett, amikor megtudtam, hogy a hajápoló kozmetikumok széles választékát is kínálják. Természetesen úgy döntöttem, hogy a termékeket kipróbálom, és ezt a döntésemet abszolút nem bánom, mert felfedeztem egy új, príma hajápolási készletet, amely tökéletes a nyárra. Mit is mondhatok róla?

A Kiehl Sunflower Color Preserving a festett hajhoz tervezett kozmetikumok egy csoportja. Olyan szálak ápolására tervezték, amelyeket a színezékek, hajfestékek meggyengítettek. A készletben a következő termékek találhatók: sampon háromféle űrtartalommal (75 ml, 200 ml, 500 ml) és intenzív regeneráló maszk.

Minden termék szilikon és parabénmentes, de tartalmaz:

  • napraforgómagolajat,
  • sárgabarackmagolajat,
  • B3 + B5 + B6 vitaminokat,
  • hozzáadott UV védő anyagokat.

Hogyan működik a Kiehl Sunflower kozmetikai termékcsaládja?

Először is, megvédi a hajat a szín elhalványulásától, fokozza a színt és ellensúlyozza a haj keményedését. Ennek következtében a haj egyformán fényes és egészséges lehet az egész nyár folyamán, csak úgy mint télen. A Kiehl Sunflower kozmetikumok rendszeres használatának köszönhetően a haj regenerálódik, mivel a termékek minden olyan ártalommal megküzdenek, amelyet külső, káros tényezők okoznak. A legfontosabb, hogy a haj ismét könnyű lesz és frissen néz majd ki. Ezenkívül a Kiehl Sunflower Color Preserving a napsugárzás ellen is biztosítja az alapvető védelmet.

Mindenkinek ajánlom a terméket, aki festi vagy színezi a haját. 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akár ez is tetszhet

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.