fonott copf

A tökéletes nyári frizura: a fonott copf

Hadd mutassam be: a FONOTT COPFOT (BRAIDED SKELETON PONYTAIL)

Mi is ez? Mi ez a fonott copf? Mindent megpróbálok elmagyarázni ebben a postban. Mint mindig, a fiatal hírességek inspiráltak ’ frizurák, melyeket kifutókon vagy paparazzi fotókon látni.

Mi a fonott copf lényege?

Ez az egyik kedvenc frizurám, amelyet elsősorban nyáron szeretek viselni. Csodálatosan fest és fantasztikusan – kényelmes. Nincs semmilyen szabálytalan vagy kusza hajszál.

A híres fodrász – Ryan Richman – hozta létre a fonott copf fogalmát. Szeret kísérletezni a hajjal. Sokszor láttam több frizuráját. Ötletei gyakran hosszú távú trendekké válnak. Imádom a fickót, és inspirációinak köszönhetően én is kísérletezhetek a frizuráival.

Kate Mara – egy new yorki színház-és filmszínésznő – volt az első, aki ezt a frizurát megcsináltatta. Szerelem volt az első látásra, hiszen imádom ezt a stílust.

Hogyan néz ki a fonott copf ?

Ahogy a nevében is benne van a copf és a fonat keveréke. A fej közepén található holland fonat a nyak fölött lófarokból összegyűlt hajból származik. A frizura hasonlít egy gerincre, ami kicsit hátborzongató is lehet. Ettől lehet például egy jó Halloweeni frizura is. 🙂

Hogyan készítsd el a fonott copfot ?

Még akkor is kipróbálhatod, ha a hajad rövid, de ehhez ügyesnek kell lenned a fonásban. Ez ugyanis a frizura kulcsa. Ez a fonás eléggé ügyes kezeket ígényel, ezért tapasztaltak előnyben. A fonat szép és elegáns, s bár könnyűnek tűnhet, azért elég nehéz megcsinálni magunkon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akár ez is tetszhet

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.