Auriderm® XO – az egyenletes arcbőr titka

Volt már olyan zúzódásod, ami heteken keresztül változtatta az árnyalatát és elcsúfította a bőröd? Amit véletlenül szereztél (mint ahogyan én, kerékpározás alkalmával) és nem tudtál tőle megszabadulni? Egészen a közelmúltig úgy gondoltam, hogy ez egy olyan probléma, amely nem oldható meg. Megvan a zúzódásom, így most élnem kell vele és nem kezelhető vagy mégis.

Így gondolkodtam, amíg rá nem bukkantam a Auriderm XO Krémre!

Szeretném elmondani, hogy miért ez a krém legjobb a zúzódásokra és egyéb kisebb bőrelváltozásokra. Számomra csodásan hat ez a krém, ezért úgy döntöttem, hogy külön posztban beszámolok róla. Talán néhányan hasonló problémával küzdenek, és most megtalálják a megoldást.

Auriderm® XO – a termékről

Az Auriderm XO krémet egy belga bőrgyógyász fejlesztette ki egy úgynevezett Auriga laboratóriumban, ami zúzódások kezelésére alkalmas. Ezt a márkát 1997-ben alapították Belgiumban, és egy nagyon magas aszkorbinsav koncentrációjú forradalmi szérum létrehozásával lett híres. A márka célja a biztonságos és hatékony kozmetikumok létrehozása, ezért az Auriderm XO a legújabb technológiáknak a bőrgyógyászat területén történő megvalósításának eredménye.

Tudom, hogy tudományosan hangzik, de nem szeretném alábecsülni mindazt a sikert, amit a kozmetikumok előállítása területén elértek. Most viszont valami érdekesebb következik, tehát folytassuk!

Hogyan működik?

Az Auriderm® XO Krém a legjobb vitaminok kombinációja, amelyek nélkülözhetetlenek a bőr megfelelő folyamatainak működésére. A készítmény magas tartalmú K-, C- és E-vitamint tartalmaz. Vess egy pillantást az egyes vitaminok tulajdonságaira és a bőrre gyakorolt hatására.

  • K Vitamin – ellensúlyozza a hematomát, korlátozza a véredények károsodását, csökkenti a szezonális erythemát, felgyorsítja a bőr regenerálódását, csökkenti a bőrpírt és összehúzza a megnövekedett kapillárisokat.
  • C Vitamin – hatékonyan semlegesíti a szabad gyököket, korlátozza a túlzott faggyútermést, enyhíti a pattanások jeleit, aktiválja a regenerációs és a fiatalító folyamatokat, véd az UV sugárzástól, ragyogást ad a bőrnek és hidratáló hatású.
  • E Vitamin – nélkülözhetetlen a bőrsejtek regenerálódására, ellensúlyozza a vízhiányt, védi a szabad gyököket, csökkenti az elszíneződések láthatóságát, korlátozza a bőr érdességét, megkönnyíti az elhalt sejtek eltávolítását és támogatja a gyulladás gyógyulási folyamatát.

Zemély szerint úgy gondolom, hogy az Auriderm XO a vitaminok és a további anyagok tökéletes kombinációja, amelyek együttesen nyugtató balzsamként hatnak a bőrömön. Ideje, hogy te is megtudd, neked való-e!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akár ez is tetszhet

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.