Az én Effeclar Micellar Water Ultra vizem La Roche-Posay-tól

Arról szeretnék mesélni, hogy én hogyan ápolom az arcbõröm. Idõbe telt, mire rájöttem, mi lenne a szép bõr ápolásának legjobb módszere. Most már saját rutinom van, ami a legjobb a számomra. A kifogástalan megjelenés alapja az arcbõr tisztítása. Egy jó minõségû olaj és jó smink lemosó nélkülözhetetlen elemek a szép arcbõr számára. Fedezd fel az én napi arcápolásom titkát.

Hogyan kell ápolni az arcbõrt?

A bõrápolás egy komplex kérdés. A cikk célját szolgálóan négy lépésben mutatom be, hogyan lehet szép és egészséges bõrünk. Ezek: TISZTÍTÁS, HIDRATÁLÁS, TÁPLÁLÁS ÉS BÕRRADÍR. Az elsõ szempontot már a La Roche-Posay Effaclar Ultra micellás víz áttekintésével beszéljük meg. De mi a helyzet a többi hárommal?

  • A hidratálás segít a bõr’feszességén, rugalmasságán és hidratálásán.
  • A táplálás kulcsfontosságú a belsõ sejtek egészségéért és erõsségéért.
  • A bõrradír simaságot, puhaságot és ragyogást biztosít.

A – tisztítás kulcsfontosságú lépés

Elõször is, ne feledkezzünk meg az arc alapos megtisztításáról. Én sosem aludtam sminkkel az arcomon, még ha félálmomban is voltam. Fontos, hogy kétszer naponta mossuk meg az arcunkat– reggel és este. A nap végén megszabadulunk a sminktõl és felhalmozódott szennyezõdésektõl. Reggel elég, ha egy tonikkal egyensúlyba hozzuk a pH értéket, felfrissülünk és felkészítjük az orcát a sminkre.

Milyen arcápoló kozmetikumokat használok?

A bõröm imádja a micellás vizet, mert a hidratálás mellett a micellák (kis, kerek részecskék) tökéletesen eltávolítják a nehéz sminket. Ebben a kategóriában kedvencem a La Roche-Posay Effaclar Ultra micellás víz. Egyébként néha OCM (Olaj Tisztító Módszer) olajozást is használok, hogy eltávolítsam a vízálló kozmetikumokat.

La Roche-Posay Ultra – az én véleményem

Három hónapja használom és ’a hatások lenyûgözõek. A La Roche-Posay Ultra micellás vízben termálvíz is van. Ezért olyan ásványokban gazdag, amelyek felfrissítik az arcot. Két kiszerelésben kapható: 200 ml és 400 ml. Én általában a nagyobbat veszem, mert ilyenkor nem kell foglalkoznom vele a következõ néhány hónapban. A La Roche-Posay Effaclar Ultra nagyon hatékony.

A La Roche-Posay márka szakértõi három féle micellás vizet hoztak létre:

  • La Roche-Posay Micellar Water Ultra érzékeny bõrre
  • La Roche-Posay Effeclar Micellar Water Ultra zsíros bõrre
  • La Roche-Posay  Micellar Water Ultra reaktív bõrre

Kedvencem a zsíros bõrre típus, mert glicerinnel dúsították (1%). Tökéletesen tisztítja a bõrt, és már az elsõ használat után látható, hogy a bõr friss és puha. A termék még a nehéz sminket is lemossa anélkül, hogy dörzsölni kellene a szemet. Én imádom a La Roche-Posay Effaclar Micellar Water Ultra vizet, és mindenkinek ajánlom.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akár ez is tetszhet

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.