Az én frizura tippem! Hogyan válasszuk ki, hogy hol legyen a haj elválasztva?

Ha visszagondolok, arra emlékszem, hogy tulajdonképpen már gyerekkorom óta frufrum van. Azt azonban valószínűleg te is tudod, hogy sokféle frufru létezik, számos frizurával elképzelhető, amelyek vagy illenek hozzánk, vagy amelyektől teljesen bután nézünk majd ki.

Hogyan jelöljük ki a fruru vonalat, hogy a frizuránk a lehető legjobban nézzen ki?

El kell ismernem, hogy régen rengeteg időmbe tellett, mielőtt sikerült eltalálnom, hogy mely frizura illik az arcomhoz legjobban. Őszintén szólva ez elég nagy probléma volt számomra. Nem tudtam tökéletesen belőni a frufrum vonalát. Vagy úgy néztem ki, mint egy 90-es évekbeli hippi a magas frufrummal, vagy úgy le volt nyalva a frufrum, hogy az bozasztó …;)

Hogyan találjuk meg a tökéletes vonalat? Bal oldalon, jobb oldalon vagy középen? Egyáltalán jól áll nekem a frufru? Ezek a leggyakoribb kérdések, különösen, ha éppen a fodrászszékben ücsörgünk. A fájdalmas igazság az, hogy az elválasztás döntő fontosságú, pontosan ki kell jelölni, ha azt szeretnénk, hogy a megjelenésünk a lehető legvonzóbb legyen.

A probléma itt nem más, mint a megfelelő módszer kiválasztása az elválasztóvonal kijelölésében, hogy a vonal mindig egy helyen maradjon hajformázás előtt és után is.

MELYIK ELVÁLASZTÁS ILLIK LEGJOBBAN HOZZÁM?

Minden lány, aki frufrut visel, feltette már magának ezt a kérdést legalább egyszer életében. Egyértelmű, hogy az arc formájával és a frizurával harmonizálnia kell a frufrunak is. Nem szeretném azt mondani, hogy ez egy könnyű feladat, mert hát nem az. Mindenesetre, hadd mutassam meg az elválasztó vonal létrehozásának két módját:

  1. Határozd meg azt a helyet, ahol a felosztás természetes módon formálódik a fejtetőn. Mindössze annyit kell tenned, hogy lazítasz a hajadon, és megnézed, hogy hogyan alakul ki kibontás után magától a hajad. Ha a szálak mindig ugyanazon a helyen vannak elkülönítve, akkor ragaszkodhatsz ehhez a vonalhoz. Különben érdemes arra is figyelni, hogy néha a “természetes” szétválás az évek alatt alkalmazott hajformázásnak köszönhető. Ezért egyes esetekben előfordulhat, hogy nem ez a tökéletes hely a frufru viselésére.
  2. A felosztást igazítsd úgy, hogy párhuzamos legyen az egyik szemöldököd legmagasabb pontjával. Talán ez az egyszerű technika adja a legjobb megoldást, hogy kijelöljük a legmegfelelőbb választóvonalat. Ez lehetővé teszi, hogy a haj a legkedvezőbb módon jelenlen meg, és feltárja arcunk minden szépségét. A fej melyik oldalán kell az elválasztást csinálni? Főleg attól függ, hogy milyen profilt szeretnénk mutatni. Ezért, ha vonzóbbá szeretnénk tenni a jobb arcprofilunkat, akkor a jobb szemöldök legmagasabb pontja szerint állítsuk be a felosztást. Ez a technika egyszerű és hatékony. Próbáld ki te is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akár ez is tetszhet

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.