hogyan kell ápolni a bőrt

Én vagyok a bőröd edzője, és elmondom, hogyan kell ápolni a bőrt

Az én bőrtípusom kombinált. És a tiéd?

Zsíros? Száraz? Matt? Pattanásos?

Attól függetlenül, hogy milyen gondokat okoz a bőrtípusod, mindenre van megoldás. Nem tudsz egyedül megbirkózni a bőr tökéletlenségeivel, a kozmetikusok feladták, míg a bőrgyógyászok nem tudják beazonosítani a gond forrását. Ismerősnek hangzik? Fogadok, hogy igen. Van még egy megoldás, amit holisztikus bőrápolásnak neveznek. Ebben a bejegyzésben elmagyarázom, miről van szó.

Szép bőr = Egészséges bőr

Számos tényező befolyásolja a bőr kinézetét és ezek magukba foglalják az életstílust, illetve a külső környezetet. A bőrápolás holisztikus megközelítése egyenlő, figyelembe véve azokat a szempontokat, amelyek hatással lehetnek a megjelenésre. Egy másik exkluzív arckrém alkalmazása nem oldja meg problémáinkat, ha a többi káros tényező továbbra is jelen van. Szeretnélek meggyőzni, hogy a holisztikus bőrápolásnak köszönhetően jobb eredményeket kapunk. A szebb bőr több szempontú cselekvés eredménye, ahol a következők fontosak.

Ne higgy az eco termékekben

Az ökológiai megközelítés a bőrápoláshoz fontos, de nem a legfontosabb. Mindezek a természetes kozmetikumok között olyat találunk, amelyek a növényi összetevők jelenléte mellett sem alkalmasak számunkra. Egyszerűen allergiás lehetsz az egyik összetevőre, amely több kárt okoz, mint a jót. Vigyázz például a kókuszolajjal, mert az szárítja a bőrt és a pattanásos arc állapota rosszra fordulhat!

Változtasd meg az étrended

Az vagy, amit eszel. Banálisnak hangzik? Lehet, de mégis igaz. Bőrünk állapota belsejéből fakad, ami azt jelenti, hogy minden, amit megeszünk, az arcunkon kimutatkozik. Azt javaslom, hogy a következőket tegyük az étrendünkbe: diófélék, halak, teljes kiőrlésű termékek, valamint antioxidánsban gazdag zöldségek és gyümölcsök. Próbálj napi szinten megfelelő mennyiségű folyadékot bevinni. Nemsokára látni fogod, hogy a bőröd gyönyörű kisugárzással megköszöni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akár ez is tetszhet

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.