parfüm Escada Fiesta Carioca

Escada Fiesta Carioca, kedvenc nyári parfümöm

Itt a nyár és te még nem szerezted be azt a parfümöt, amelynek illata tökéletesen tükrözi az energiád és frissességed? Lehet, hogy te is beleszeretsz a parfümbe, ami engem teljesen elvarázsolt. Azt kell mondanom, hogy elválaszthatatlanok lettünk az Escada Fiesta Carioca <3 parfümmel. Remélem, hogy a parfüm helytáll, különben olyan blogger lesz belőlem, aki rossz kozmetikumokat ajánl, és azt nem szeretném ha-ha! Olvasd el a következő posztomat.

ESCADA egy német márka, amely a világ minden táján ismert, nemcsak az általuk gyártott illatanyagok miatt, hanem a női luxus designer ruházatnak köszönhetően. A márka 70-es években jött létre Münchenben, és a legrégebbi illatösszetétel 1990-ben jött létre.

Mivel a márkát Cindy Crawford, Naomi Campbell és Anja Rubik reklámozzák, én miért nem azonosítanám magam vele?

Imádom a luxus kozmetikumokat, a ruhát viszont nem annyira. Ezért nem meglepő, hogy a legutóbbi vásárlásom során csak az illatokra koncentráltam. Így találkoztam az Escada termékkel, ami az Escada Fiesta Carioca korlátozott kiadású nyári illata. Miért tetszik ez a különleges aroma? Mit kell tudni róla?

ESCADA Fiesta Carioca

A Carioca szónak két jelentése van, ami lehet Rio de Janeiro lakója, és egyfajta szamba. Amilyen egzotikus és energikus a tánc, olyan hipnotizáló az Escada Fiesta Carioca illat. Ezt nem lehet leírni, érzékelni kell. Arra bátorítalak, hogy keresd meg a parfümöt a helyi drogériában és élvezd az aromát, akár csak néhány pillanatra.

Az Escada Fiesta Carioca parfümöket az Escada nyári illatok korlátozott kiadású sorozatának 25. évfordulója alkalmából fejlesztették ki. A parfümnek köszönhetően új szenvedélyt és életenergiát találsz, ami nem utolsósorban a márka negyedik századának sikerét jelenti.

Milyen az Escada Fiesta Carioca illata?

Őszintén? Először nem olyan könnyű egyszerű szavakban elmondani. Sajnos az írás készségem még nem olyan fejlett, de megteszek minden tőlem telhetőt, hogy elővarázsoljam a csodás aromát. Érezzétek velem együtt, kedves olvasóim!;)

Az első, ami érezhető az Escada Fiesta Carioca parfümben az a passion gyümölcs és friss málna aroma. Imádom a gyümölcsös jegyzeteket a nap során. Be kell ismernem, hogy az Escada Fiesta Carioca illata hosszantartó és sokáig érezhető a ruhámon. Idővel az illat kissé finomabb és citromosabb jegyzetekké alakul át a passion virág és a narancssárga virág miatt, és ez igazán jó hangulatba hoz. A nap végén a parfüm pézsma és cédrusfa bájos illatát hagy a bőrön. Ez az illat minden bizonnyal messze nem „fullasztó”. Azt mondanám, hogy az Escada Fiesta Carioca nagyon érzéki és nőies.

Én imádom, és te szereted az Escada Fiesta Carioca parfümöt?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akár ez is tetszhet

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.