Szép szemek Lashcode-val

Lashcode szempillaspirál. Nem tudsz majd ellenállni neki!

Megtaláltad már az ideális szempillaspirált? Kezeket fel, ha megvan a kedvenced. Van egy olyan érzésem, hogy sokan még mindig az igazit keresitek. Ez az, amiért szeretni fogjátok a mai bejegyzésemet. Valószínűleg nem hallottatok még erről az újdonságról, de hadd mondjam el nektek, hogy ez a szempillaspirál már a kezdetektől elnyerte a szívemet!

A szempilláim nem igazán problematikusak. Elég rugalmasak és természetesen íveltek. Kár, hogy olyan vékonyak és könnyűek, hogy szinte láthatatlanok, ami a leginkább zavaró bennük.

Milyen egy jó szempillaspirál?

Mindig olyan szempillaspirált szerettem volna, ami természetes külsőt kölcsönöz. A sötét, teljes és hosszú szempilláknak ki kell egészíteniük a sminket, így a szempillaspirálnak csodálatos hosszúságot és volument kell biztosítania. A tartósság azonban a legfontosabb számomra. A legtöbb szempillaspirál, amit teszteltem, néhány hónap múlva használhatatlanná vált – furcsán beszáradtak, összeragasztották a szempilláimat és el is kenődtek. Mi lenne, ha azt mondanám, hogy van egy termék, ami ápolja a szempillákat a gyengítés helyett? Az lenne a tökéletes szempillaspirál… De hiszen ez már létezik, ez a Lashcode!

LASHCODE – a szempillaspirál, ami ismeri a rejtett szépségünkhöz vezető utat ♥

Két hónapig boldog tulajdonosa voltam a Lashcode-nak. Szeretném elmondani a véleményemet ebben a bejegyzésben erről a termékről. Eleget tett az összes elvárásomnak? Alkalmas mind napi, mind éjszakai sminkelésre? Íme az én véleményem a Lashcode szempillaspirálról.

Szín. A Lashcode egy változatban kapható , ami egy gyönyörű, intenzív fekete árnyalat. Ez az a mélység, amit mindig is szerettem volna. Más szempillaspirálok szürkés árnyalatúak és homályosak. A Lashcode az igazi fekete mélységével vonja be a szempillákat.

Formula. A szempillaspirál bársonyos állagú és megfelelő sűrűségű, így hatékonyan használható smink eszköz és mentes az elkenődéstől vagy lepotyogástól. Fontos! Ez az első szempillaspirál, ami még két hónap után is friss marad,épp úgy, mint az első használat után.

Spirál. A szempillaspirál nagyon rugalmas, a szem alakjához illeszkedő ecsetet kínál. Tapasztalatom szerint a legjobbak a szilikon applikátorok, mivel szuper kifésülést tesznek lehetővé, és arányosan osztják el a felvinni kívánt mennyiséget, így a hatás nem lesz túlzó. A szűkített végnek köszönhetően a legrövidebb szempillákat is eléri a szem sarkaiba.

Használat. A bársonyos formula és a pontos spirál miatt a Lashcode rendkívül könnyen használható. Egy réteg elegendő a szempillák befedéséhez. Két réteg nagyobb hangsúlyt ad, de a hatás még mindig természetes. A szempillaspirál gyorsan alkalmazható a kívánt eredmények garantálásával.

Tartósság. A Lashcode nem vízálló, ami számomra hasznos. Annak ellenére, hogy nem volt vízálló, a szempillaspirál egész nap és éjszaka (bulizás során) a szempillákon marad. Nem potyog le; szépen fedi a szempillák teljes hosszát. A szempillaspirál könnyen eltávolítható egy egyszerű sminklemosóval.

Van olyan tulajdonsága a Lashcode-nak, ami más szempillaspiráloknak nincs?

Természetesen van! A Lashcode egy szempillaspirál és egy szempilla szérum szuper keveréke, amely egészen különlegessé teszi. Tápanyagok sokaságából áll, amelyek kiváló támogatást nyújtanak a szempilláknak, miközben viseljük a sminkünket. Ebben különbözik a Lashcod a többi szempillaspiráltól.

Mit tartalmaz a Lashcode? Kondicionáló összetevőket, köztük szójacsíra kivonatot, búzacsíra kivonat, Baicalint (Baikal Skullcap kivonat), B5-vitamint, E-vitamint, arginint, méhviaszt és természetes kukorica alapú tartósítót.

Hogyan ápolja a szempillaspirál a szempillákat?

  • mélyen javítja, erősíti és újjáépíti a szempillákat,
  • biztosítja a megfelelő hidratációt,
  • puhaságot, rugalmasságot és ragyogást biztosít,
  • mini védőréteként működik a pillákon,
  • megakadályozza a szempilla öregedését és elvékonyodását,
  • ELŐSEGÍTI A SZEMPILLÁK GYORSABB NÖVEKEDÉSÉT.

Összegezve…

A Lashcode az első szempillaspirál, ami meg tud győzni arról, hogy tökéletesen nézek ki, és a sminkem kifejező, nőies és természetes. Meglepő, hogy a smink eltávolítása után is egészségesebbé varázsolja a szempillámat – simává, rugalmassá és fényessé. Véleményem szerint a Lashcode kiváló áron érkezik, ilyen minőségi és elegáns terméket drogériákban ezen az áron nem találni. Ha szeretnétek megtudni, hogy az általam írt dolgok valóban igazak-e (azok), rendeljétek meg online a Lashcode-ot ti is. Azt hiszem, bele fogtok szeretni ebbe a szempillaspirálba, csak úgy, mint én.

Tudj meg többet: www.lashcode.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akár ez is tetszhet

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.