Laura Mercier Candleglow Korrektor és Highlighter

Emelje fel a kezét, aki szereti a 2 az 1-ben kozmetikumokat. Én leszek az első, mert a minimalista lelkem kedveli a kompakt, könnyen kezelhető és sok mindenre használatos dolgokat, amelyek kevés helyet foglalnak. A sok kozmetikum nem nekem való. Azt szeretem ha egy termékem van, ami maximálisan hatékony és az igényeimnek megfelel.

Hajlandó vagyok sok pénzt költeni és nem bánom, mert tudom, hogy cserébe jó minőséget és hatékonyságot kapok. Vajon a Laura Mercier Candleglow megéri az árát? Véleményem szerint, igen. Elhiheted, mert én már egy egész palackot elhasználtam és a következőt is megveszem.

Minden nap használom a korrektort, többnyire a sötét karikák elrejtésére. Jól alszom, de az arcom mégis játszik velem és szinte minden nap sötét karikákkal kelek. Megoldás? Jól fedő korrektor és highlighter, ami elrejti ezeket a részeket. Ezért is nekem való a Laura Mercier korrektora.

Laura Mercier Candleglow Korrektor és Highlighter

Véleményem szerint ezt a terméket sokféleképpen lehet használni. Korrektor és kiemelő egyben. Egyrészt világosítja a szemek körülötti sötét karikákat és tökéletlenségeket, másrészt pedig csillogást és könnyed végeredményt biztosít. Az én esetemben, a Laura Mercier Candleglow korrektor még a szarkalábakat is jól elrejti, pedig ezt a legtöbb nő tudja, hogy nagyon nehéz.

Ez az egyedüli kiemelő korrektor, amely:

  • lehetővé teszi a fokozatos lefedést (világostól a közepesig);
  • szétszórja a fényt, világosítja a sötét karikákat és elszíneződéseket;
  • elasztikus polimereket tartalmaz, amelyek tartós hatást fejtenek ki;
  • Könnyű olajokkal dúsított a bőr csillapítására.

Véleményem – milyen a hatása és hol lehet megvásárolni?

Igen és igen. Nincs még olyan termék, amelyet ennyire használnék, mint ez. Gyakran cserélem az alapozókat és a púdereket, azt lehet mondani, nem vagyok hűséges egy márkához sem, de ez viszont megmaradt. Mindig a Laura Mercier Candleglow Korrektort és Highlightert használom, mert ez az egyetlen, ami 100%-ban elrejt mindent.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akár ez is tetszhet

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.