L’Oréal Paris – Botanicals Fresh Care. Bemutatom legújabb kedvencemet!

Kicsit szkeptikus vagyok, amikor a L’Oréal termékekről van szó, mivel már többször megesett, hogy a hajamat romokban hagyták. Azonban kiderült, hogy a márka olyan kozmetikumokkal is foglalkozik, amelyeket tiszta lelkiismerettel tudok nektek is ajánlani. Jelen esetben a Botanicals Fresh Care-ről beszélek.

Foglakozom azzal, hogy mit használok a hajamra? Természetesen! Már régóta megteszek mindent azért, hogy a hajamnak hatékony kezelést biztosítsak főként természetes termékek használatával. A közelmúltban a L’Oreal Botanicals Fresh Care esett a kezem ügyébe. A kozmetikum neve sokat ígér, aminek hallatán őszintén reméli az ember, hogy haja természetes és intenzív ápolásban részesülhet.

A Botanicals Fresh Care három szettben kapható:

SAFFLOWER RICH INFUSION

A fő összetevő: sáfrányos szeklice

A készlet három ápoló termékből áll (sampon, balzsam és hajmaszk), valamint egy hajformázó termékből, amelyeket mind a száraz haj kezelésére terveztek. Ha rendszeresen alkalmazzuk őket, akkor visszaállítják a haj lágyságát, gondoskodnak a megfelelő hidratálásról, valamint a napi formázás megkönnyítésére is alkalmasak. A termékek titka a sáfrányos szeklice, ami gazdag tápláló zsírsavakban.

CORIANDER STRENGH SOURCE

A fő összetevő: koriander (kínai petrezselyem)

Ez egy sor olyan ápoló terméket tartalmaz, mint a sampon, a balzsam, a maszk és a folyékony elixír. A Coriander Strength Source termékeket gyenge és finom hajra tervezték, amely megerősítést, regenerációt és teljes védelmet igényel. A Botanicals Fresh Care Coriander ezen tulajdonságait a természetes anyagok összetétele adja, amelyek között természetesen a legfontosabb a koriander.

GERANIUM RADIANCE REMEDY

A fő összetevő: geránium

A hajápoló termékek (sampon, balzsam és hajmaszk) egy extra tonikkal egészül ki, amelynek célja a haj fényének kiemelése. Az egész készlet olyan hajra lett kifejlesztve, amely elvesztette a ragyogását, valamint ajánlott festett hajra is. Miután a hajat a termékkel kezeltük, a szálak tele lesznek ragyogással, bársonyosan simák és tápláltak lesznek. Ez az eredmény a gerániumnak köszönhető.

Miért ajánlom a Botanicals Fresh Care-t?

  • Először is, el kell mondanom, hogy a Botanicals Fresh Care kozmetikum szilikonoktól, parabénektől és színezékekektől mentes. Pacsi a L’ Oreal-nak a természetes összetevőkért, amelyek nem kombinálódnak mesterséges adalékokkal.
  • Imádom a Botanicals Fresh Care összes kozmetikumának friss, igen virágos, mégis nem túl intenzív illatát, amelyek sokáig megmaradnak a hajon. Ah!
  • Érdemes arról is említést tenni, hogy a Botanicals Fresh Care kozmetikumok terméktől függetlenül mind-mind könnyen használhatók. A hajbalzsam 2 perc után működik, ezért nem sok időt igényel tőlünk. A hajápolás ezen kozmetikumok segítségével egyszerű és gyors.

Kiknek ajánlanám a kozmetikumokat?

Természetesen leginkább olyan emberek számára, akik szeretik a természetes gondoskodást, és távol akarnak maradni a mesterséges termékektől. Véleményem szerint ezek a kozmetikumok nem alkalmasak azoknak, akik intenzív és tiszta regenerációt keresnek. Valójában a Botanicals Fresh Care termékei szépítik és táplálják a hajat, de látványos eredmények nélkül.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akár ez is tetszhet

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.