legjobb c-vitaminos arcszérum Nanoil

Nanoil C-vitaminnal. Mikor és hogyan használom? Miként hatott a bőrömre?

A mai bejegyzést teljes mértékben a kedvenc bőrápoló termékemnek, a Nanoil Vitamin C Face Serum-nak szeretném szentelni. Már néhány hónapja használom rendszeresen, és őszintén elmondhatom, hogy a bőröm imádja! Végre megszabadultam a sötét aknés foltoktól, amikről már azt hittem, hogy örökre velem maradnak.

Ha végigolvasod a bejegyzést, te is meg fogod tudni, hogy hogyan hatott a bőrömre a Nanoil Vitamin C Face Serum. Azt is elmesélem, hogyan kell helyesen használni a C-vitamint.

ajánlott c-vitaminos arcszérum Nanoil

C-vitaminos arcszérum. Milyen eredményre számítsak?

Tudom, hogy a legtöbben más ajánlására szerzünk be egy kozmetikai terméket, mert megtetszett nekünk a hatása egy barátunk bőrén, haján vagy testén. Én is pontosan ezért akartam kipróbálni a Nanoil arcszérumot. Azonban minden pozitív értékelés ellenére kicsit szkeptikus voltam kezdetben, de egy hét után már azt bántam, hogy nem szereztem be korábban ezt a kozmetikumot. Ha hiszed, ha nem, a C-vitaminnal számos bőrproblémát könnyedén kezelhetünk. Ez megint csak azt bizonyítja, hogy a legegyszerűbb és legtermészetesebb megoldások a legjobbak.

Hadd mutassak be egy listát a C-vitaminos Nanoil szérum általam megfigyelt jótékony hatásairól:

 • Táplálja a bőröm.
 • Egyenletesebbé teszi a bőrtónust.
 • Ragyogóvá teszi a bőrt.
 • Csökkenti a ráncokat a homlokon.
 • Védelmet nyújt a nappal szemben. (A fényvédőt sem hagytam ki.)
 • Harcol az öregedés ellen a finom barázdák és pigmentáltság megakadályozásával.
 • Eltünteti a sötét foltokat, amiket a pattanások okoznak (ebben a hatásban bíztam leginkább).

Nanoil jó c-vitaminos arcszérum

C-vitaminos arcszérum. Hogyan és mikor használjam?

A kozmetikumok alkalmazási lépéseinek sorrendje rendkívül fontos. Ez azt jelenti, hogy nem szabad felvinned semmilye arcszérumot, amíg az arcod tökéletesen nem tiszta. Máskülönben a bőr nem fogja teljesen és mélyen beszívni a terméket, vagyis értelmét veszti a használata. Szóval, ha a legtöbbet szeretnéd kihozni a C-vitaminos kezelésből, akkor ezeket a lépéseket kövesd pontosan ebben a sorrendben:

 1. Távolítsd el a sminket.
 2. Használj géles tisztítót vagy alternatív megoldásként kozmetikai olajat, hogy megtisztítsd az arcod a szennyeződésektől.
 3. Töröld le az arcodat virágvízzel vagy arctonikkal.
 4. Most pedig ideje, hogy felvidd a C-vitaminos arcszérumot.
 5. Végül fejezd be a kezelést egy éjjeli hidratáló / vagy nappali krém használatával, ami fényvédő is egyben.

A szérum használata a következőképpen néz ki: Lecsavarom az üveg kupakját, majd a cseppentővel körülbelül 6 cseppet rakok a szérumból a tenyerembe, és bekenem vele az egész arcomat, beleértve a szemem környékét is, a termék egyáltalán nem irritálja. Fontos, hogy nem várom meg, míg a bőröm teljesen felszívja az arctonikot, hanem akkor viszem fel a szérumot, amikor még egy leheletnyit nedves.

Milyen gyakran használom a C-vitaminos arcszérumot?

Naponta! Ez az esti bőrápolási rutinom egyik állandó eleme. Sohasem hagyom ki ezt a lépést, és őszintén bízom abban, hogy állandó használata esetén az arcszérum fantasztikus eredményeket fog nyújtani. Habár a gyártó azt ajánlja, hogy reggel használjuk, sminkelés előtt, én akkor csak egyszer vagy kétszer vittem fel. Inkább lefekvés előtt szeretem C-vitaminnal kezelni a bőrömet. A Nanoil Vitamin C Face Serum-nak ugyan semmilyen negatív hatása nem volt a sminkemre, ugyanúgy nézett ki, mint korábban.

legjobbra értékelt c-vitaminos arcszérum Nanoil

Ajánlom-e a Nanoil Vitamin C Face Serum-ot?

Természetesen! 10/10-re értékelem! Már el sem tudom képzelni az esti rutinomat a Nanoil Vitamin C Face Serum nélkül.

Ha nem vagy biztos abban, hogy ez a termék neked való, azt javaslom, hogy látogass el a hivatalos oldalra, ahol minden szükséges információt meg fogsz találni a Nanoil Vit. C Face Serum-mal kapcsolatban, és meg is rendelheted, ha úgy döntesz, hogy adsz neki egy esélyt.

Itt van a weboldal: www.nanoil.hu.

Mondd el kommentben, hogy hogyan hatott nálad a Nanoil Vit. C Face Serum.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akár ez is tetszhet

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.