TESZT: A Lashcode szempilla szérum tényleg hatékony?

Sziasztok!

Ma a szempillák helyes ápolásáról szeretnék veletek beszélni. Ahogy már valószínűleg tudjátok, sok különböző szempilla ápoló terméket használtam már életemben, de ahogy láthatjátok, mindig akad valami új kipróbálnivaló. Néhány héttel ezelőtt akadtam a Lashcode szempilla szérumra, és nem bírtam ki, hogy ne értékeljem. Ezért bele is vágtam a tesztelésbe, melynek eredmény ez a poszt, tele a Lashcode szérumról szóló tényekkel és véleményekkel. Ha bárkit érdekel ez a téma, az olvasson tovább.

De még mielőtt elmondanám, mit gondolok a Lashcode-ról, szeretnék két dolgot megtenni: elmondani pár elengedhetetlen dolgot a szempillákról és a megfelelő szempilla ápolási szokásokról.

SZEMPILLÁK: MINDENNAPI ÁPOLÁSI TIPPEK

Minden egyes szempillád valójában nem más, mint haj, így érdemes olyan odafigyeléssel gondozni őket, mint a fejeden növő hajszálaidat. Túl sok van belőle? Ez egy jó dolog, hiszen a szempillák többet tudnak, mint szimplán szép keretet adni szemeidnek – ezek az apró hajszálak megvédik a szemeidet a portól, kosztól és bogaraktól.

A szempillák igenis számítanak! És ezért megérdemlik, hogy speciális ápolásban és figyelemben részesüljenek – gyengéd, alapos és hatékony módon.

Mik a lehetőségeink? Szinte végtelen. Ha vetsz egy pillantást néhány blogra, akkor észre fogod venni, hogy a legtöbb a ricinusolajat ajánlja, a házi praktikák közül, hiszen olcsó és hatékony. Véleményem szerint azonban léteznek jobb termékek ennél a sűrű és zsíros olajnál, amely összetapasztja a szempillákat. Azt javaslom, invesztálj egy jó minőségű szempilla szérumba, amely garantáltan regenerálja, táplálja, hidratálja és megerősíti szempilláidat. Az egyetlen fontos dolog, hogy olyan szérumot válassz, amely valóban működik.

LASHCODE: A LEGJOBB SZEMPILLA SZÉRUM

Hogy őszinte legyek, a szempilláim sokféle terméknek volta kitéve, amely nem mindig volt rájuk jó hatással, hiszen vékonyabbá váltak, és így még több terméket kellett vásárolnom…

Azonban úgy hiszem, azoknak a termékeknek leáldozott, amelyek nem használnak, többé nem is gondolok arra, hogy megvásároljam őket. Honnan tudom mindezt? Egyszerűen azért, mert rátaláltam egy nagyon jó szempilla szérumra, a Lashcode-ra.

Korábban már használtam a Lashcode szempillaspirált, amibe beleszerettem (és még mindig imádom). Ezért gondoltam úgy, hogy ennek a szérumnak is adok egy esélyt, hogy szempilláim teljeskörű ápolásban részesülhessenek. Nagyon szeretem az ilyen termék kombinációkat.

A Lashcode szérumot innen rendeltem meg:

www.lashcode.hu

Sokat fizettem érte? Véleményem szerint nem. Számomra a Lashcode megéri az árát – hatása és hatékonysága kiemelkedő. Ha össze kéne hasonlítani a Lashcode árát más olyan termékekkel, amelyeket használtam, akkor azt mondanám, a Lashcodé a legjobb.

LASHCODE SZEMPILLA SZÉRUM: ÖSSZETEVŐK & ELŐNYÖK

Mit szeretek a legjobban az ilyen formulákban? Azt hogy nincsenek eltúlozva. Amire szeretnék kilyukadni az az, hogy a Lashcode csak pár összetevőből áll, de azok minőségiek!

Érdemes tudni, hogy a Lashcode az egyik olyan szempilla szérum, amelynek összetétele kiemelkedő. Ha kíváncsi vagy és szeretnéd megismerni az összetevők teljes listáját, látogass el a korábban már említett weboldalukra.

Ez a szempilla szérum a benne rejlő természetes anyagoknak köszönheti tápláló erejét, és mindent olyan alapanyagot tartalmaz, amely elengedhetetlen a szempillák szépségéhez: egy alapanyagot, amely hidratál, egy alapanyagot, amely serkenti a szempillák növekedését, egy alapanyagot, amely regenerálja a szempillákat, és természetesen egy alapanyagot, amely tápláló.

Ezeknek az összetevőknek köszönhetően a Lashcode szempilla szérum:

  • Fenntartja a szempillák megfelelő hidratáltságát és tápláltságát
  • Megerősíti, regenerálja és megelőzi a szempillák elvesztését
  • Stimulálja a szőrtüszők növekedését
  • Meghosszabbítja, megvastagítja és dús hatást kölcsönöz szempilláidnak
  • Megvédi a szempillákat az öregedéstől és a károsodástól

Gondolom kíváncsiak vagytok, képes e a Lashcode segíteni az összes problémán, amely szempilláitokat érinti, és ha igen, mikor érdemes elkezdeni használni a szérumot. A válaszom a következő: akkor kezd el használni a Lashcode-ot, ha szempilláid vékonyak, töredeznek és rövidek. Más szóval, ha nem vagy elégedett azzal ahogyan a szempilláid kinéznek, fordulj a Lashcode-hoz!

LASHCODE SZEMPILLA SZÉRUM: A BENYOMÁSAIM

Hogyan hatott nekem a Lashcode? Először is kiemelném az üveg designját, és azt hogy a tubus sokkal nagyobb mint az átlagos szempilla ápoló termékek – azonban most a hatás a legfontosabb.

A Lashcode szérumot körülbelül 4 hete kezdtem el használni.  Majdnem két teljes hetet kellett várnom a hatásért, amelyek őszintén megvallva, nem voltak lenyűgözőek. Annyit vettem csak észre, hogy a szempilláim kissé sötétebbek és fényesebbek lettek. Napról napra viszont láttam, ahogy egyre rugalmasabbak, valahogy vastagabbak és hosszabbak kezdenek lenni a szempilláim. Jelenleg ez a kezelés ötödik hete, és a hatások minden várakozásomat felülmúlták. Most vastagabb, dúsabb és határozottabb szempilláim vannak, pontosan olyanok, mint amilyenekre vágytam!

Ami a Lashcode alkalmazást illeti, szó szerint semmilyen problémát nem tapasztaltam – egy vékony ecset könnyíti meg a szérum felvitelét a szempillák tövénél. A szérum a helyén marad – nem kenődik el, nem folyik le!

Az értékelésem: 9/10*

* Egy pontos le kellett vonnom, mert a Lashcode nem az egyetlen fantasztikus szempilla szérum, bár tagadhatatlan, hogy ez a kedvencem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akár ez is tetszhet

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.