TheBalm Appetit Szemhéjfesték (Véleményem)

A tipikus amerikai pin-up girl stílusú kozmetikum több évvel ezelőtt jelent meg a piacon. Feltételezem, hogy Marissa Shipman, aki kitalálta a TheBalm márkát nem számított arra, hogy kozmetikumait ilyen mennyiségben és ennyi pénzért fogják értékesíteni. Azonban, hidd el, megéri.

Én imádom a TheBalm kozmetikumokat. Leginkább a design miatt, mert különbözik a többi piacon elérhető sminkektől. Nincs benne túlzott elegancia, de nem is minimalista. Imádom a 40-es és 50-es évek amerikai stílusát, és mindent, ami ehhez kapcsolódik, a TheBalm kozmetikumok pedig tökéletesen képviselik ezt a trendet. Ezért is ilyen népszerűek ezek a termékek; azonban minőségük, tartósságuk és pigmentációjuk miatt is veszem őket. Megjelenése mellett kiváló eredményeket hoznak!

A pipere táskám királynői a TheBalm Mary-Lou Manizer Highlighter és Bahama Mama Bronzosító termékek. Az utóbbi időben a TheBalm Nude terméket próbáltam beszerezni, de nem találtam rá ajánlatot. Sebaj, sikerült egy újdonságot vásárolnom kiváló áron és szeretném elmondani, hogy milyen.

Hadd mutassam be a

THEBALM APPETIT Szemhéjfestéket

Ez a szemhéjfesték paletta szokatlan színeket és magas pigmentációt tartalmaz. Ezek kötelező elemet képeznek a szemhéjfesték rajongóinál. A paletta rendkívüli és a kilenc árnyalattal egyaránt szépen elkészíthető a nappali és az éjszakai smink.

A The Balm Appetit nedves és száraz úton is alkalmazható. A paletta matt, szatén és csillogó szemhéjfestékeket tartalmaz. Csak egy változatban kapható, amely a világos bézs, barna, szürke, réz és intenzív vörös színekkel büszkélkedik. Én ilyen színeket szeretek. Imádom a nude sminket egy kis sötétebb érintéssel. Nagyszerű számomra a réz szemhéjfesték, mert azzal kiemelem a szemhéj közepét, például egy bulihoz. A TheBalm ezen palettája nem fog cserben hagyni.

TheBalm Appetit Csomagolás

Ez a szemhéjfesték paletta úgy működik, ahogy elvárod – nagyszerűen! Azt már mondtam, hogy a design miatt szeretem a TheBalm kozmetikumokat. Ez is ugyanilyen. A TheBalm Appetit retró stílusú szemhéjfesték paletta, amely tökéletesen illeszkedik a pin-up trendhez. A szemhéjfestékek dobozában betűket faragtak. Ha szeretnéd kipróbálni és megtapasztalni, csak meg kell venned.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akár ez is tetszhet

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.