Yves Rocher Shower Oil Care Oat Kivonat- Megéri a pénzét?

Nem tudom, hogy neked is vannak-e ilyen problémáid, de az én testem gyakran fakó lesz tél után. Száraz és érdes, veszít a kényességén és határozottan igényli a táplálást. Mint minden évben szívesen megyek a drogériákba és finom, természetes és határozottan hatékonyabb ápolást keresek. Valamit, ami lehetővé teszi a testem gyors és irritáció mentes természetes ápolását.

Miért nem használtam ez idáig… Gél babaolajok, gyógyszertári kozmetikumok, testápoló készítmények kivételesen száraz bőrre, kókuszolaj (amit nem ajánlok teljesen, mert mindent beolajoz), Oliatum Baby emulzió … de mindig volt valami, ami nem helyes. Például az illat nehezen volt észrevehető, vagy néha túl nyilvánvaló, előfordult, hogy a termék nem szívódott a bőrbe, ezért sok időbe telt a dörzsölés….és tovább dörzsöltem…..majd a balzsam továbbra is bugyogott és bármit is próbáltam csinálni, egyszerűen nem akart behatolni a bőrön. Ezzel a vággyal, hogy gyorsan legyen sima bőröm, inkább azt értem el, hogy foltokat hagytam az ágyneműn és ki kell dobnom a kedvenc pizsamámat. Talán igaz, hogy a szépség áldozatokat kíván meg. 

Nemrég találtam rá az Yves Rocher Shower Oil Care Oat Kivonatra. Azt gondoltam, hogy mivel ez egy tusfürdő, nem ártana semmilyen pizsamámnak és ágyneműnek. Megszagoltam. Egy kicsit édes volt, de ugyanakkor friss és kellemes, mint egy nyári este. Ez az illat visszahozta gyermekkori emlékeimet. Hirtelen könnyedén éreztem magam, és úgy döntöttem, hogy hazaviszem a kozmetikumot.

Kiderült, hogy a termék megvásárlása olyan volt, mintha jackpotot nyertem volna. Az olaj nemcsak kellemes, hanem nedvességgel tölti fel a bőröm. Hatása a hasonlóan népszerű tusfürdők hatására hasonlít (olyan, amit tussolás után be kell ütögetni a bőrbe, picit hagyni, majd kimosni). A zabolajat ugyanúgy kell alkalmazni. A nedves bőrrel való érintkezéskor az állaga kissé tejes. Az Yves Rocher Olajt rajta kell hagyni a bőrön, majd lemosni. Egyszerűen hangzik. Követtem az utasításokat és meglepődtem, hogy milyen puha lett a bőröm csupán egy használat után. A bőröm selymesen puha, hidratált és rugalmas, bár nem zsíros. Azonnal felvehettem a ruhám anélkül, hogy olajos foltokat hagyna, amelyeket nehéz eltávolítani.

Teljesen elvarázsolt az Yves Rocher Shower Oil Care Oat Kivonat, mert az összetevők 99%-a természetes származású. Nincsenek benne parabének, sem ásványi olajok, hanem számos természetes olaj (napraforgó, jojoba, makadámia, szezám) keveréke és a zabkivonat ösztönzi a sejtek megújulását!

Az egyetlen dolog, amit hiányolok az az adagoló. Ha a palackon lenne egy pumpa, sokkal könnyebb lenne adagolni a folyós formulát. Mindenesetre ez nem teszi kevésbé lenyűgözővé a termék kiváló tulajdonságait. Csak ajánlani tudom az Yves Rocher Shower Oil Care Oat Extract terméket!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Akár ez is tetszhet

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.