nanoil Algae Micellar Shampoo

A Nanoil Algae Micellar Shampoo értékelése

Miután elolvastam az algakivonatból készült Nanoil micellás samponról szóló lelkes értékeléseket, már be is lopta magát a szívembe. A hajam gyakran van rossz állapotban, és könnyen kiszárad, különösen télen vagy nyáron, az erős napsütésnek köszönhetően. Szinte meghaltam a kíváncsiságtól, hogy lássam, milyen hatást képes kiváltani egy algaalapú hidratáló sampon. Na, de nem is szaporítom tovább a szót, hanem bemutatom nektek a Nanoil Algae Micellar Shampoo-ról szóló értékelésemet.

A HAJAM TÖRTÉNETE…

Nem szeretnélek untatni benneteket, de röviden jellemezni fogom most a hajamat, hogy tudjátok, melyik hajtípusra a legjobb a sampon, és milyen problémákat képes kezelni. Általánosságban elmondható, hogy az én hajam sohasem okozott sok gondot számomra, de néha azért lázadozik, különösen időjárás-változás esetén. Ilyenkor szenved az extrém hőmérséklettől vagy a beltéri száraz levegőtől. Ez olyan problémákat idéz elő, mint például a fénytelen haj, a simaság hiánya, a haj dússágának elvesztése vagy a hidratáció hiánya. Hajam szörnyen merevvé és rendezetlenné válik, amin még egy lófarok vagy fonat sem segít. Egy valódi rémálom.

A téli időszak után a hajam mindig borzalmas állapotba kerül, amit muszáj egy kicsit lenyírnom vagy drasztikusan levágnom. Ezért olyan nélkülözhetetlenek a hidratáló termékek. Sajnos a többségük nagyon lehúzza a hajam.

Algae Micellar Shampoo nanoil

A Nanoil egy olyan micellás sampont kínál, ami alaposan megtisztítja a fejbőrt és a hajat, anélkül hogy megterhelné, és közben a haj dússága sem veszik el. A micelláknak az a célja, hogy tökéletesen megtisztítsák a hajat. Segítenek a faggyútermelés kiegyensúlyozásában, és megemelik a haj tövét, dúsabb hatást keltve. Tökéletesen összeillenek a Nanoil sampon hidratáló anyagaival.

A NANOIL ALGAE MICELLAR SHAMPOO HATÁSA

  • tökéletesen tiszta fejbőr
  • hidratált, sima haj, és a fejbőr sem zsíros
  • nem irritált a fejbőr, kellemes hatást fejt ki
  • hihetetlenül könnyen fésülhető haj

PRÓBÁLD KI A NANOIL ALGAE MICELLAR SHAMPOO-T, HA…

  • a hajad sérült, száraz és töredezik
  • fénytelen és megzabolázhatatlan hajjal küzdesz
  • mélyreható tisztításra van szüksége a hajadnak és a fejbőrödnek

NANOIL ALGAE MICELLAR SHAMPOO: AZ ÖSSZETEVŐK ELEMZÉSE

A sampon finoman tisztító és habképző anyagokból épül fel erőteljesen kondicionáló összetevőkkel.

  • Micellák: molekulák, amik megszabadítják a hajat és a fejbőrt a szennyeződésektől, zsírtól, méreganyagoktól és a lerakódott kozmetikai termékek maradékaitól.
  • Nori alga kivonat: véd az UV-sugárzással szemben, megerősíti a hajat, és simábbá teszi. A vörös nori alga a legkiválóbb anyag a szépség fokozásához. Én személy szerint az algával dúsított arckrémeket is szeretem.
  • Taragumi: védő réteget képez, ami megakadályozza a bőr károsodását, és segít a vizet a hajban tartani.
  • Ricinusolaj: a tüszőktől kezdve a haj végéig táplálja és erősíti a hajat, segít megőrizni a színét, hidratál, és táplálja a fejbőrt is.

NANOIL ALGAE MICELLAR SHAMPOO: CSOMAGOLÁS, ÁR, MENNYISÉG

A legszebb üvegben árulják, amit valaha láttam samponban. A fekete és arany színek nagyon jól összeillenek a fürdőszobám dekorációjával. 🙂 A sampon jól néz ki, és fantasztikus illata van (friss aroma, nem az a fullasztóan édes szag, amit gyűlölök; egész nap a hajamon marad, szóval folyamatosan érezhetem frissességét). A 300 ml-es sampon tökéletesen habzik, könnyen szét tudom oszlatni és le tudom öblíteni, ráadásul rendkívül takarékos a használata is. Szerintem ez az ár teljesen korrekt, hogyha a hatásokat nézzük.

MICELLÁS SAMPON ALGÁVAL nanoil

MIÉRT OLYAN NÉLKÜLÖZHETETLEN A NANOIL ALGAE MICELLAR SHAMPOO?

Mit gondolsz az algával dúsított samponról? Ez az én abszolút kedvencem! Nemcsak alaposan képes megtisztítani a hajam, hanem kondicionál, és segít megőrizni a haj hidratáltságát is, emellett pedig simává, rugalmassá és könnyen fésülhetővé teszi. Ez a legjobb hidratáló sampon, amit valaha használtam.

Próbáltad már a Nanoil Algae Micellar Shampoo-t vagy az egész hidratáló sorozatot a Nanoil-tól? Kínálatában az algaalapú hajmaszkot és a pótolhatatlan kétfázisú kondicionáló spray-t is megtaláljuk. Mindegyik termék elérhető a www.nanoil.hu címen.

Akár ez is tetszhet

Itt található a kapcsolódó cikkek a nemrégiben olvasott bejegyzésével.